Privatne ture Nis Srbija

Tailor made private tours Nis Serbia

Privatne ture planirane samo za Vas, po Vašoj meri i Vašim zahtevima, Niš – Srbija.

 

Ukoliko znate šta želite i ne odgovara Vam javni prevoz, koji, svi se možemo složiti, ne ostavlja mnogo prostora komforu, na pravom ste mestu. Bili smešteni u Nišu i želeli da obiđete manastire u ovom delu naše prelepe zemlje, planine, banje ili bilo koju drugu atrakciju, ili ste smešteni u nekom drugom gradu i želeli bi da upoznate Niš i njegovu okolinu, na pravom ste mestu !

Privatne ture krojene po Vašoj meri.

Broj za informacije i zakazivanje +381 63 456 515

Online zakazivanje https://flix.rs/rezervacija/

Vaša tura se može organizovati putničkim automobilom u ekonomskoj i biznis klasi. Takođe, moguć je prevoz većeg broja putnika sa većom količinom prtljaga, u MPV klasi kao i klasičnim kombijem koji je namenjen prevozu do 8 putnika i velike količine prtljaga – do 12 kofera. Za veće grupe putnika postoji mogućnost prevoza minibus-om do 20 mesta kao i autobusima od 50, 65 i 80 mesta. Sva naša vozila su najnovije generacije koja garantuju da Vaše putovanje bude udobno i prijatno.

Možete spojiti i više usluga u jednu. Smešteni ste u Nišu a recimo letite iz Beograda, Sofije ili Skoplja, možemo samo za Vas organizovati posetu atrakcijama koje se nalaze na putu ka Vašoj krajnjoj destinaciji tog dana.

Prevoz Nis Stara Planina

U nastavku sledi nekoliko naših sugestija šta je interesantno videti u Nišu, njegovoj okolini kao i Srbiji uopšte.

Jednodnevna tura, obilazak Niša : Boemska četvrt, ponatija među Nišlijama kao kazandžijsko sokače, poseta koncentracionom logoru na Crvenom Krstu, niškoj tvrđavi, jedinstvenom spomeniku Ćele Kula, Arheološkom nalazištu Mediana, Niškoj Banji kao i poseta sićevačkoj i jelašničkoj klisuri.

 

Ukoliko putujete ka Sofiji ili bi ste želili da posetite istočni deo Srbije, naš predlog je poseta manastiru Poganovo kao i Specijalnom Rezervatu Prirode – Jerma.

Na putu ka aerodromu Beograd, usputna stanica može biti poseta manastiru Ravanica gde se nalaze mošti vođe Srba u bitci na kosovu 1389. godine –  Knezu Lazaru. Takođe u tom kraju se nalazi i manastir Manasija – dragulj srednjevekovnih  Srpskih neimara.

Tailor made tours Nis Serbia

Ukoliko letite iz Skoplja, neizbežna je poseta kanjonu Matka u Severnoj Makedoniji.

Veliki broj korisnika naših usluga dolazi iz zemalja Evropske Unije

Tailor made tours Nis Serbia

Moguć prevoz do aerodroma u Nišu ili do aerodroma u ukruženju : Beograd, Sofija, Skoplje, Priština, Solun, Ohrid, Plovdiv, Bukurešt, Temišvar, Krajova, Budimpešta, Podgorica, Tivat, Sarajevo, Dubrovnik, Zagreb, Ljubljana

Preporučujemo i posete Kopaoniku, Staroj Planini, Zlatiboru, Mikroj Gori i Mećavniku, Jezeru Uvac, Vrnjačkoj i Sokobanji, Šumadiji, srednjevekovnim srpskim tvrđavama – Smederevo, Golubac, Maglić, Ram, tvrđavama Petrovaradin u Novom Sadu i Kalemegdan u Beogradu.

Važnost autoputeva u Srbiji i panevropski koridori

 

Po izboru naših putnika i kompanije TripAdvisor   izabrani smo za najpouzdanijeg prevoznika putnika u ovom delu Srbije i regiona.

Naše dugogodišnje iskustvo u prevozu putnika garancija je da ćete biti na krajnjem odredištu u traženo vreme, što, između ostalog, potvrđuju i iskustva naših klijenata.

TripAdvisor Travelers Choice 2022

 

Na našoj web stranici imate mogućnost   da odaberete jednu od ruta koju naši klijenti najviše koriste ili nam pošaljete upit za bilo koju drugu destinaciju. Naši operateri će vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.