Prevoz: Aerodrom Nis – Novi Sad

Prevoz: Novi Sad – Aerodrom Nis

Transfer Nis Kopaonik

Obavljamo prevoz Aerodrom Niš – Novi Sad, prevoz Novi Sad – Aerodrom Niš. Takođe moguć je prevoz i do bilo koje druge destinacije u zemlji i inostranstvu.

Broj za informacije i zakazivanje +381 63 456 515

Online zakazivanje https://flix.rs/rezervacija/

 

Putovanje

Prevoz obavljamo udobnim i pouzdanim vozilima najnovije genereracije. Od samog starta – Aerodroma Niš, pa do Novog Sada koristimo auto-put koji leži na panevropskom koridoru E-75. Samo putovanje, u normalnim okolnostima traje oko 3,5 sata sa udaljenošću od 330km, pa je poželjna jedna kratkotrajna pauza. Na putu od Niša do Novog Sada se nalazi veliki broj benzinskih pumpi kao i odmorišta, tako da taj segment nije problematičan.

U slučaju velikih gužvi pri prolasku kroz Beograd, po dogovoru sa putnicima, koristimo obilaznicu oko Beograda za koju se očekuje da bude u celom profilu puštena u rad do kraja 2023. godine.

Ukoliko u toku letnje sezone letite sa niškog aerodroma a putujete iz Novog Sada, preporuka je da se krene na put bar jedan sat ranije od planiranog. Od maja do oktobra su redovne rekonstrukcije habajućih slojeva na kolovozima, tako da dolazi do čestih suženja iusporavanja saobraćaja.

Rezervacije

Obzirom na veliki broj upita i rezervacija prevoza, zakazivanje našeg prevoza, bilo online ili putem telefona, poželjno je bar 2-3 dana pre putovanja. Ukoliko putuje iz Novog Sada do nekog drugog grada u centralnoj i južnoj Srbiji, takođe možete koristiti naš prevoz smernice.

Prevoz obavljamo najčešće u kategoriji vozila do 4, 6 ili 8 putnika, sa dodatnom opcijom iznajmljivanja vozila sa vozačem do 20 i preko 50 sedišta.

Vozila su u ekonomskoj ( standars) klasi kao i u biznis kategoriji. Ne obavljamo linijski prevoz kombijem.

U ovih više od 10 godina poslovanja možemo se pohvaliti činjenicom, a radi se o hiljadama prevezenih putnika, da su naši putnici uvek i bez izuzetka stigli na odredište u planirano vreme i da naš putnik nikada nije zakasnio na let !

Možete pogledati i šta naši putnici pišu o nama