FLiX ! je  višegodišnji biznis koji je dobio novo ruho a uslugu prevoza putnika podigao na još viši nivo.

Koncept naše usluge je prevoz „od vrata do vrata“, što znači da ukoliko se rešite da nam ukažete poverenje. da ćemo doći do željene adrese i omogućiti Vam polazak bukvalno sa kućnog praga ili Vas sa aerodorma direktno dovesti na zahtevanu lokaciju.

Prevashodno obavljamo uslugu prevoza do lokalnih aerodroma Sofija, Beograd, Niš i Skoplje uz informaciju da je moguće organizovati i prevoz kako do turističkih centara u zemlji i regionu, tako i do traženih destinacija naših cenjenih klijenata.

Prevoz se obavlja našim vozilima najnovije generacije, koja garantuju bezbednu i udobnu vožnju.  Vozila su prilagođena prevozu putnika i njihovog prtljaga u kategorijama 1-2 putnika, 3-4 i 5-6 putnika

Bezbednost putnika i udobnost na prvom mestu

Sva naša vozila su klimatizovana u više različitih zona, obezbeđena bežičnim internetom, punjačima telefona i ostalim dodacima koji će učiniti Vaše putovanje do željenog odredišta ugodnijim. Na zahtev možemo obezbediti i dečija sedišta, kako bi našim najmlađim putnicima pružili maksimalnu bezbednost.

Naši vozači su profesionalci sa višedecenijskim međunarodnim vozačkim iskustvom, edukovani i za komunikaciju na engleskom jeziku, koji će se postarati da bezbedno i na vreme stignete do zahtevane destinacije

Vaš prevoz do lokalnog aerodroma, FLiX !