FLiX – prevoz aerodrom Nis Beograd Sofija

Prevoz Aerodrom Nis Beograd Sofija

Prevoz Niš Beograd Aerodrom

Najveći broj upita, a samim tim i najveći broj polazaka koje naša kompanija organizuje je kako do samog aerodroma Nikola Tesla u Beogradu, tako i u suprotnom pravcu – sa aerodroma Beograd do Niša i ostalih gradova na jugoistoku Srbije.
Trasa putovanja je najbrža moguća – autoputem Niš-Beograd-Niš , koridorom E-75. Samo putovanje u proseku traje do 2,5 sata, stim što u sezoni, zbog velikih gužvi na autoputu i radova asfaltiranja pojedinih deonica koje se radi samo u letnjim mesecima, vreme putovanja može biti neznatno produženo. Ne obavljamo prevoz kombijem.

Prevoz Niš Sofija Aerodrom

Uporedo sa prevozom do beogradskog aerodroma, naša vozila se tokom cele godine skoro svakodnevno kreću i ka Sofiji. Povoljna cena karata, blizina sofijskog aerodroma su glavni razlozi što ljudi iz Niša i okoline često lete sa aerodroma Sofija. Sama vožnja do ovog aerodroma traje van sezone malo preko 2 sata. Tokom letnjih meseci, zadržavanje na granici ume biti višečasovno.
Putuje se koridorom E-80, koji je kompletno završen sa srpske strane, dok se završetak deonice od graničnog prelaza Kalotina do same Sofije očejuke do kraja 2023. godine. Kombi prevoz organizujemo isključivo za grupu putnika, i vidu najma vozila sa vozačem.

Prevoz Niš Skoplje Aerodrom

Preoz putnika od Niša do aerodroma u Skoplju se celom svojom dužinom obavlja autoputem – Koridor E-75. Put tokom leta ume, zbog gužvi na graničnom prelazu Preševo, da traje i do 5 sati, stim što je van sezone putovanje relativno kratko – ume da bude i ispod dva sata.

Prevoz Niš Priština Aerodrom

Prevoz od Niša do aerodroma u Prištini se obavlja preko prelaza Merdare. Vožnja traje dva sata dok tokom sezone putovanja i malog kapaciteta samog prelaza, to može da potraje i koji sat preko ispred pomenutog.

Prevoz Niš Solun Aerodrom

Prevoz od Niša do aerodroma u Solunu se obavlja celom svojom dužinom koridorom E-75. Obzirom na dva granična prelaza, a pogotovo tokom letnje sezone, putovanje može trajati i po 7-8 sati.