Prevoz Aerodrom Beograd – Pristina

Prevoz Aerodrom Pristina – Nis

Prevoz Beograd Pristina

Prevoz Aerodrom Beograd  – Priština, Prevoz Aerodrom Priština – Niš. Moguć prevoz i do prelaza Merdare ili bilo koje druge destinacije.

Vršimo prevoz  do i sa aerodroma Priština do Niša, Kragujevca, Aleksinca, Kruševca, Lapova, Velike Plane, Mihajlovca, Markovca, Mladenovca, Požarevca, Smedereva, Beograda, Novog Sada, Subotice i drugih gradova u Srbiji i inostranstvu.

Broj za informacije i zakazivanje +381 63 456 515

Online zakazivanje https://flix.rs/rezervacija/

Prevoz je moguće zakazati u ekonomskoj i biznis klasi, vozilima registrovanim za prevoz do 3, do 4, do 6, do 8 ili više putnika.

Najveći broj upita kada je aerodrom u Prištini u pitanju, dolaze  vezani za transfer iz srpske prestonice – Beograda.

 

Putovanje

Odmah po izlasku sa terminala aerodroma Nikola Tesla u Beogradu, krećemo koridorom  E-75 u smeru ka Nišu. Do ovog grada nam je, u normalnim okolnostima, bez zastoja na putu potrebno 2,5 sata udobne vožnje.

Od Niša do administrativnog prelaza Merdare, putovanje se obavlja regionalnim putem koji se nalazi na trasi evropskog koridora E-80. Za to je potrebno nepunih 2 sata vožnje. Po ulasku na Kosovo i Metohiju, za 50 minuta smo na internacionalnom aerodromu Adem Jašari.

Tokom letnjih meseci, duž svih auto puteva u Srbiji, dešavaju se velike gužva kao I zastoji u saobraćaju, pa je potrebno uračunati i to dodatno vreme kako se ne bi zakasnilo ukoliko idete na aerodrom.

Aerodrom Pristina

Nalazi se 15 km od Prištine i ima status internacionalnog aerodroma. Do njega se dolazi magistralnim putem E851. Kompanije koje lete sa ovog aerodroma su Eurowings, EasyJet, Turkish Airlines, SwissAir, WizzAir, Anadolu Jet i druge. Moguće je direktno leteti do Ženeve, Osla, Beča, Ciriha, Istanbula, Minhena, Stokholma itd.

Rekorna godina po broju putnika na ovom aerodromu je 2019. Kada je usluge ovog aerodroma koristilo skoro 2.5 miliona putnika.

IATA kod ovog aerodrome je PRN. Dužina piste je 3.000 metara, stoga mogu sa ovog aerodrome poletati i sletati svi avionic male i srednje veličine.