Prevoz Nis Aerodrom Solun

Prevoz Nis Aerodrom Ohrid

Prevoz Nis Solun

Prevoz  Nis – Aerodrom Solun, Prevoz  Aerodrom Nis – Ohrid, . Moguć je prevoz do Vranja, Skoplja, Bitolja, Đevđelije, Evzoni, Halkidikija

Prevoz možemo organizovati samo za Vas takođe iz Niša do ili bilo koje druge destinacije u Srbiji i regionu.…

Broj za informacije i zakazivanje +381 63 456 515

Online zakazivanje https://flix.rs/rezervacija/

Putovanje

Putovanje iz Niša, bilo sa aerodroma ili  neke druge lokacije u Nišu, počinje izlaskom sa neke od četiri naplatne rampe koje okružuju Niš – Malča, Niš-Istok, Niš-Sever ili Niš-Jug na autoput Niš-Skoplje, koridorom E-75. Usput, prolazeći pored gradova Leskovac, ,Vlasotince, Grdelica, Vladičin Han, Vranje, Bujanovac, Preševo, za nekih malo više od sat ipo vremena se stiže na granični prelaz Preševo. Tokom letnje sezone i praznika, zadržavanje na ovom graničnom prelazu može biti višečasovno.

Severna Makedonija

Ubrzo po prelasku granice i ulasku u Republiku Severnu Makedoniju, po navici i želji većine putnika, stajemo na LukOil benzinsku stanicu koja se nalazi neposredno nakon skretanja za Kumanovo. Na njoj je moguće plaćanje I u devizama a tu se može zameniti novac za makedonske denare.

Ukoliko putujete za Skoplje, od skretanja sa uroputa do grada potrebno je dvadeset minuta vožnje. Međunarodni aerodrom u Skoplju se nalazi uz sam autoput. Sama vožnja od Niša do ovog aerodrome traje ravno dva sata, ukoliko nema usputnih zadržavanja.

Bitolj, Ohrid

Ulaskom u opštinu Negotino, silazimo sa autoputa koji se kroz Severnu Makedoniju proteže od granice sa Srbijom do granice sa Grčkom, tačnije od Tabanovce do Đevđelije. Do Bitolja je potrebno sat ipo vožnje i pređenih nepunih 100km. Do Ohrida je potrebno jošsat vremena za 70km udaljenosti. Prevoz Niš-Ohrid u proseku traje  5 sati; potrebno je prećo skoro 400km.

Grčka

Od Niša do graničnog prelaza Gevgelija potrebno je tri ipo sata neprekidne vožnje i pređenih 330km. Celom dužinom ovog putovanja je autoput. Po prelasku ovog graničnog prelaza, za koji je tokom letnje sezone potrebno ponekad, a najčešće vikendom i po 5-6 sati, ulazimo u Grčku prelaskom graničnog prelaska Evzoni.

Do Soluna nam treba nepunih sat vremena. Za dolazak na aerodrom Makedonija potrebno iz Niša preći 430km ili 5 sati neprekidne vožnje.

Prevoz je moguć do turističkih centara ove regije poput Haklidikija, Asprovalte, Tasosa itd ..