Prevoz Aerodrom Niš Podgorica

Prevoz  Budva Niš Aerodrom

Transfer Nis Podgorica

Prevoz  Aerodrom Niš Podgorica, Prevoz Budva Niš Aerodrom.  Obavljamo usluge prevoza od Niša do Podgorice i nazad. Moguć prevoz i do Aerodroma u Podgorici, Budve ili bilo kog dugog grada u Crnoj Gori. Prevoz Beograd-Podgorica. Prevoz do gradova i turustičkih cenatra u Srbiji – Kopaonik, Vrnjačka Banja, Sokobanja, Srebrno Jezero, Stara Planina kao i  Crnoj Gori : Budva, Kotor, Sveti Stefan, Herceg Novi, Tivat, Petrovac, Ulcinj, Bar, Cetinje, Nikšič, Berane, Bijelo Polje. Moguće je organizovati prevoz i od Novog Sada, Aerodroma Konstantin Veliki u Nišu, aerodroma i gradova Sofija, Skoplje, Solun, Priština. Individualni transferi do turističkih centara u Republici Srbiji i regionu.

Broj za informacije i zakazivanje +381 63 456 515

Online zakazivanje https://flix.rs/rezervacija/

Prevoz se može organizovati putničkim automobilom u ekonomskoj i biznis klasi. Takođe, moguć je prevoz većeg broja putnika sa većom količinom prtljaga, u MPV klasi kao i klasičnim kombijem koji je namenjen prevozu do 8 putnika i velike količine prtljaga – do 12 kofera. Sva naša vozila su najnovije generacije koja garantuju da Vaše putovanje bude udobno i prijatno.

Obzirom da je FLiX usluga prevoza putnika definisana kao individualni prevoz, Vi određujete mesto i vreme polaska. Po Vašoj želji, postoji i opcija da svoje troškove prevoza podelite sa drugim putnicima. Na našoj web stranici imate mogućnost da odaberete jednu od ruta koju naši klijenti najviše koriste ili nam pošaljete upit za bilo koju drugu destinaciju. Naši operateri će vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Naše dugogodišnje iskustvo u prevozu putnika garancija je da ćete biti na krajnjem odredištu u traženo vreme, što, između ostalog, potvrđuju i iskustva naših klijenata.

Po izboru naših putnika i kompanije TripAdvisor   izabrani smo za najpouzdanijeg prevoznika putnika u ovom delu Srbije i regiona.

TripAdvisor Travelers Choice 2022

Putovanje od Aerodroma Konstantin Veliki u Nišu do glavnog grada  Republike Crne Gore – Podgorice   traje preko 7 sati  iz razloga što se najveći deo putovanja odvija po regionalnim putevima.. Udaljenost aerodroma najvećeg grada na jugu Srbije do glavnog grada Crne Gore – Podgorice je 370km.  Prolazi se centralnom i zapadnom Srbijom, preko planine Kopaonik, Raškom Oblašću, kraj Novog Pazara.  Od graničnog prelaza Šipljani potrebno je do Podgorice  3 sata vožnje. Prolazi se atraktivnom deonicom od Bijelog PoljaKolašina kanjonom Morače magistralom A1.