Nina Lazarevic
Nina Lazarevic
09:14 02 Mar 20
Great service, with reliable drivers and good cars. It was super easy to get in touch and communicate with them. The... driver was friendly and helpful - I would definitely recommend it to others and use it again!read more
Boku Im
Boku Im
08:50 12 Jan 20
Very professional driver's, always on time, very helpful and friendly. Price for this kind of comfort is excellent, I... would recommend everyone to try, because for me this is how I travel from now on.read more
Andrew Borg
Andrew Borg
08:25 08 Jan 20
Well done to the drivers and the team. The drivers are always on time when we agree and arrive on time also to our... destination. They are always reliable. They are also friendly with us and were willing to customise our drive and destination to a place they do not normally go. I highly recommend using such service if you're in the arearead more
Nikola Stojanovic
Nikola Stojanovic
03:27 07 Jan 20
Very comfortable drive and also precise and professional approach transferring from Belgrade airport. Highly recommend
Nenad Mladenovic
Nenad Mladenovic
10:01 01 Jan 20
Very comfy, on time and super safe. I’ve been getting rides with them for a couple of years now and I’m extremely... happy with their service. Great drivers and great vehicles. 👍read more
Miodrag Velickovic
Miodrag Velickovic
15:24 28 Dec 19
We live in United States and I have been using the company for over 5 years. The drivers (Dušan, Nebojsa, Neša to... name a few whose services I had used recently) are very polite and respectful and always on time. The cars that company uses are comfortable (Toyota) and large enough to accommodate 4-5 member family. Their drivers are fluent in English although it is always go to specify preferred language of communication. I highly recommend them and intend to use them when I travel through Serbia and neighboring countries.read more
Slike Norveska
Slike Norveska
17:46 24 Dec 19
Flere ganger brukte jeg deres transport på linje Nis- Beograd, og alt fungerte veldig bra. Jeg må si at jeg er... kjempefornøyd. Sjåfører var veldig profesjonelle og imøtekommende. Stor anbefaling fra meg😊read more
Sanja Djordjevic
Sanja Djordjevic
08:42 10 Dec 19
Excellent service, very professional. Was pleasantly surpised! Highly recommend to anyone in need of a ride on this... route!read more
Ljiljana Jovanovic
Ljiljana Jovanovic
16:47 04 Dec 19
Svaka pohvala i preporuka za saradnju!!! Brza i jasna komunikacija, udobna i sigurna voznja 😊
Francois Plancke
Francois Plancke
18:43 28 Nov 19
Appelé en catastrophe suite à un problème de vol, très réactif. Transfert Nis-Belgrade en env. 2H30 pour un tarif... très compétitif. Bonne discussion pendant le trajet qui a aidé à passer le temps. A recommander.read more
Marijana Stefanovic
Marijana Stefanovic
10:29 26 Nov 19
Moja porodica i ja putujemo sa Dušanom već duže vreme i veoma često, i jako smo zadovoljni. Sve pohvale za... profesionalnost, vozači su veoma prijatni, tacni i pouzdani, automobili veoma udobni i čisti. Veoma pozitivno iskustvo, preporučila bih svakome njihove usluge!read more
Svetlana Wendling
Svetlana Wendling
20:51 21 Nov 19
Za ovaj prevoz sam čula od prijatelja koji je već koristio njihove usluge i nisam se razočarala. Kada sam sa decom... sletela u Sofiju, prevoznik nas je već čekao sa dogovorenim natpisom, tako da nije bilo dileme da je to on. Uputili smo se ka vozilu u blizini parkiranom i za otprilike 2h30min bili u Nišu. Sam put je bio prijatan, jer su kola udobna, a prevoznik predusretljiv i ljubazan. Nije bilo problema ni na granici. Sve u svemu, pozitivno iskustvo i bez oklevanja bih opet koristila njihove usluge.read more
Stefan Mitić
Stefan Mitić
11:57 21 Nov 19
Great service, affordable prices. Traveled with them several times to both Belgrade and Sofia and never had any... problems.read more
Mihajlo Paunovic Triandafilov
Mihajlo Paunovic Triandafilov
11:26 16 Nov 19
Excellent service. Really enjoyed the ride, cars were really comfortable and clean. Drivers are very friendly and... professional.read more
Aleks Olic
Aleks Olic
09:40 15 Nov 19
Out of 5 possible stars you are getting 6 from me.I used your service more than 20 times and was 110% satisfied every... single time. Your staff is professional and absutely service-oriented and customer-friendly. Keep up this great work!read more
Mladen Djordjevic
Mladen Djordjevic
15:59 06 Nov 19
Sa Duletom i ekipom saradjujemo vec vise od 5 godina. Nikada nismo imali ni najmanji problem. Vozila su cista i... ispravna, vreme se uvek postuje do u minut, a vozaci se prilagodjavaju vama bilo da vam je do price ili ne 🙂 Topla preporuka!read more
Marija
Marija
08:20 24 Oct 19
The best transportation company on the market - our company has been using their services for years now and we have... never had any complaints. Experienced drivers, spacious and comfortable cars and affordable prices - my sincere recommendations!read more
Next Reviews
Prevoz Niš Sofija Beograd Aerodrom
5.0
Based on 203 reviews
powered by Facebook
Maria Todorovic
Maria Todorovic
2020-07-07T08:42:24+0000
Πολύ ευχαριστεί εμπειρία,πολύ επαγγελματικά ,στην ώρα με... συνεννόηση ,άνεση ! Το προτείνω για όλες τις μετακινήσεις !više
Kaeska Biljana
Kaeska Biljana
2020-06-22T11:19:02+0000
Во време кога се’ е затворено и се’ е неизвесно, враќањето дома... ми беше олеснето со овој тим. Точни и професионални. Возилото удобно и достапен интернет :)Топло го препорачувам на сите што се двоумат. Огромна благодарност до Душан, одлична услуга.više
Tom Andonov
Tom Andonov
2020-06-21T08:11:37+0000
Very reliable, punctual and professional service overallFirst of all very reasonable price. While all other taxi... drivers charge 90 euros this one charged only 75. On top of that it is very easy to book the driver came early and was in constant contact with us before the trip very responsive to any text or call. The cars is big clean climatized and comfortable. There are lots if reasons why I recommend them. Thanksviše
Alexandra Savić
Alexandra Savić
2020-06-11T11:21:27+0000
Prezadovoljna sam uslugom! Preporučujem svima da koriste istu ukoliko se odluče na putovanje preko Sofije. 😊
Jovana Cicović
Jovana Cicović
2020-06-10T13:24:54+0000
Tačnost vozača,čista uredna i prostrana vozila,ljubaznost i prijatna atmosfera.Sve pohvale.
Ivana Karanfilova
Ivana Karanfilova
2020-06-08T09:31:44+0000
Во време на корона пандемијата бев заглавена во Србија. Очајно... барав превоз за да се вратам назад дома, но беше невозможно заради затворената македонска граница.На моја среќа, ја пронајдов случајно агенцијава и резрвирав трансфер.Одлични,точни на време и професионални. Доколку ви е потребен интерент во возилото, достапен е во секое време додека патувате.Големо БЛАГОДАРАМ до нивниот тим!više
Marija Stojkovic
Marija Stojkovic
2020-02-24T08:46:30+0000
Very professional, reliable and accommodating! I used their services few times and they always exceeded my expectations.
Pavle Đorđević
Pavle Đorđević
2020-02-23T23:03:11+0000
Tačni vozači, čista i prostrana vozila. Put do aerodroma uvek protekne bez ikakvih problema. Sve preporuke!
Milos Sucevic
Milos Sucevic
2020-02-22T12:44:16+0000
Sve preporuke.Odlican prevoz!
Milica Stojanović
Milica Stojanović
2020-02-19T09:15:32+0000
Safest Airport shuttle. ❤
Višnja Jovanović
Višnja Jovanović
2020-02-17T17:34:08+0000
Esta empresa de transporte de pasajeros me encanta porque es como ir en tu propio coche y aún mejor: son fiables,... puntuales y te dejan relajados ante la puerta del aeropuerto. ¡Mi mejor recomendación!više
Miljana Golubovic
Miljana Golubovic
2020-02-09T16:10:43+0000
Koristila sam prvi put uslugu. Veoma sam zadovoljna kvalitetom pružene usluge prevoza od Nisa do aerodroma u Sofiji.... Istakla bih preciznost, poštovanje dogovora, komfor, prijatnost vozača, udoban i čist automobil. Zaista za svaku preporuku.više
Petra Ristic
Petra Ristic
2020-02-08T09:44:16+0000
Profesionalno i pouzdano.Udobnost i odlicna usluga.
Joana Roque De Pinho
Joana Roque De Pinho
2020-02-08T09:32:25+0000
Obrigada por um excelente servico! Usamos este servico entre o aeroporto de Sofia na Bulgaria para ir para Nis na... Servia. O Miljan estava a nossa espera no aeroporto e a viagem foi muito agradavel ate Nis. O carro era limpissimo e tudo correu na perfeicao. Recomendo esta empresa e os seus servicos. Obrigada!više
Dragana Gasung
Dragana Gasung
2020-01-31T08:10:25+0000
profesionalnost,udobnost..
Zoran Nikolić
Zoran Nikolić
2020-01-22T10:42:56+0000
Profesionalan odnos, postovanje dogovora, postovanje zahteva putnika.
Ljubica Stevanovic
Ljubica Stevanovic
2020-01-20T12:32:06+0000
Exellent service and very helpful. All credits for professionalism! Keep up the good work!
Marko Vogrinec
Marko Vogrinec
2020-01-19T15:20:55+0000
On time, high professional and polite drivers. For all recomendations...
Marković Miljana
Marković Miljana
2020-01-17T20:47:48+0000
Tačni, pouzdani i sve dogovoreno je i ispunjeno 👍🏻 Moja preporuka svima koji žele udobnu i sigurnu vožnju!!
Brankica Jovanovic
Brankica Jovanovic
2020-01-14T19:31:33+0000
Jako sam zadovoljna prevozom . Sve preporuke ... Odlicni ste .Hvala sto postojite
Ivana Jocic
Ivana Jocic
2020-01-12T14:40:54+0000
Punctual, tolerant, funny, resourceful, supportive, safe, and calm. Highly recommended for any kind of trip and any... distance.više
Nikoola Stojanovic
Nikoola Stojanovic
2020-01-11T15:11:26+0000
Udobnost vozila,prijatni vožači,i cena prevoza!Sve preporuke za firmu!
Nemanja Milovanovic
Nemanja Milovanovic
2020-01-11T12:11:46+0000
Kvalitet,ljubaznost,preciznost na prvom mestu.
Srdjan Ristic
Srdjan Ristic
2020-01-10T15:47:14+0000
tačnost, efikasnost, profesionalnost, odgovornost... svaka čast!
Jovana Stojanovic
Jovana Stojanovic
2020-01-10T11:48:15+0000
Ljubazan vozač, tačno na vreme, brza vožnja i jeftina!!! Sve preporuke i divan početak buduće saradnje.... 😊🥂🚘💛više
Andrew Borg
Andrew Borg
2020-01-08T08:27:18+0000
Well done to the drivers and the team. The drivers are always on time when we agree and arrive on time also to our... destination. They are always reliable. They are also friendly with us and were willing to customise our drive and destination to a place they do not normally go. I highly recommend using such service if you're in the areaviše
Suzana Milenkovic Stojicic
Suzana Milenkovic Stojicic
2020-01-08T08:17:45+0000
Velika pohvala za tim koji je precizan, tacan i odgovoran!
Tijana Milenkovic
Tijana Milenkovic
2020-01-08T08:06:55+0000
Sve pohvale za tim i vozace! Profesionalnost, tacnost, odgovornost. Lako se dogovaramo i vrlo su ljubazni svi. Hvala na... saradnji. Sve najbolje!više
Thomas Norgaard
Thomas Norgaard
2020-01-07T15:51:43+0000
We used Prevoz for transport from Nis to Sofia. A very friendly driver, with a new and safe car. Everything went as... expected. Recommend this company.više
Steph Sparkle
Steph Sparkle
2020-01-05T17:20:00+0000
Excellent drive and experience. They are accurate, everything was accordingly how we arranged. Strongly recommend!
Vesna Argakijev
Vesna Argakijev
2020-01-05T08:37:08+0000
Uvek tačni i vedri. Vozila su im udobna i čista. Od mene apsolutna preporuka!
Nikola Milojevic
Nikola Milojevic
2020-01-04T22:11:08+0000
Sa Miljanom i Dusanom se vozim godinama i nikada me nisu izneverili.Vozaci su ljubazni, vozila komforna, uvek spremni... da izadju u susret. Jako cenim profesionalizam, komunikaciju i tacnost. Vozaci se uvek jave dan ranije, i uvek je zadovoljstvo videti prepoznatljivi znak "Dusan & Miljan" na aerodromu. Sve preporuke.više
Lidija Petrović
Lidija Petrović
2020-01-04T17:29:43+0000
Sve je bilo super, pošli na vreme. Ugodna vožnja. Sve preporuke.
Maki Gee
Maki Gee
2020-01-03T08:02:54+0000
Very professional, punctual and super friendly. I highly recommend their services to anyone traveling to Serbia
Zvonko Nikolic
Zvonko Nikolic
2020-01-02T12:19:59+0000
tačnost, druželjubivost i dobra atmosfera tokom vožnje
Milica Pavlovic
Milica Pavlovic
2019-12-31T10:26:54+0000
Odličan prevoz, tacni, korektni.. Jednom rečju za svaku pohvalu!!!
Milan Milenković
Milan Milenković
2019-12-30T11:22:46+0000
Sigurna i udobna vožnja sa ljubaznim vozačima!!!
Milica Mitic
Milica Mitic
2019-12-30T11:16:48+0000
A great experience! Excellent service. Clean cars, safe drive, pleasant and punctual drivers. Highly recommended.
Peter Velickovic
Peter Velickovic
2019-12-28T15:22:12+0000
I have been using this company for over 5 years. The drivers (Nenad and Dusan to make a few that I have recently used)... were polite, considerate and always on time. Their sedans are clean and comfortable. I would highly recommend this company for traveling through serbia and neighboring countries.više
Muharem-Muki Redzepi
Muharem-Muki Redzepi
2019-12-28T10:46:10+0000
Preporuka svima, maksimalno angazovani udoban prevoz , pravi profesionalci.... Uvek sa Vama !
Anita Lovic
Anita Lovic
2019-12-20T14:53:01+0000
Profesionalni, ljubazni,tacni...Najbolji prevoz do sada.
Nael Al-Sukkar
Nael Al-Sukkar
2019-12-05T12:42:53+0000
مواصلات مريحة، سريعة وبسعر مناسب جدا، السائقون اصحاب خير وطيبون... جدا ،انصح كل شخص يحتاج مواصلات بها، لانها بشكل عام ممتازة.više
Stefan M. Mladenovic
Stefan M. Mladenovic
2019-12-04T06:57:27+0000
Pouzdano, čisto, profesionalno i na vreme. Svaka preporuka!
Miloš Andrejević
Miloš Andrejević
2019-12-04T06:15:10+0000
Profesionalna usluga, precizno i brzo.Svaka preporuka.
Dh Védeux
Dh Védeux
2019-11-30T21:26:51+0000
Ce transporteur nous a été recommandé. Bon tarif de 25 euros pour le trajet de l'aéroport de Sofia à Niš (... Serbie).Le chauffeur était à l'heure et nous attendait avec une pancarte.Chauffeur sympathique et conduite agréable dans véhicule propre et bien entretenu. Je recommande à mon tour !više
Marijana Stefanovic
Marijana Stefanovic
2019-11-26T10:32:37+0000
Moja porodica i ja putujemo sa Dušanom već duže vreme i veoma često, i jako smo zadovoljni. Sve pohvale za... profesionalnost, vozači su veoma prijatni, tacni i pouzdani, automobili veoma udobni i čisti. Veoma pozitivno iskustvo, preporučila bih svakome njihove usluge!više
Sve Wen
Sve Wen
2019-11-21T20:55:23+0000
Za ovaj prevoz sam čula od prijatelja koji je već koristio njihove usluge i nisam se razočarala. Kada sam sa decom... sletela u Sofiju, prevoznik nas je već čekao sa dogovorenim natpisom, tako da nije bilo dileme da je to on. Uputili smo se ka vozilu u blizini parkiranom i za otprilike 2h30min bili u Nišu. Sam put je bio prijatan, jer su kola udobna, a prevoznik predusretljiv i ljubazan. Nije bilo problema ni na granici. Sve u svemu, pozitivno iskustvo i bez oklevanja bih opet koristila njihove usluge.više
Михајло Триандафилов Пауновић
Михајло Триандафилов Пауновић
2019-11-16T11:24:41+0000
Excellent service. We've really enjoyed the ride. Comfortable & clean vehicles, safe drive. Drivers were very friendly... and really professional. Highly recommended 🙂više
Ivan Stamenković
Ivan Stamenković
2019-11-15T12:10:00+0000
The service is great. Vehicles are clean and have air conditioning, drivers respect your schedule and are very... pleasant. Highly recommended.više
Sifu Alexander Olich
Sifu Alexander Olich
2019-11-15T09:36:32+0000
Od 5 mogucih zvezdica imate 6 od mene.Maksimalno dobar service u svakom pogledu. Koristio sam vase usluge vise nego... 20 puta i uvek bio zadovoljan.više
Andrej Mijalkov
Andrej Mijalkov
2019-11-12T11:53:28+0000
Tacno, svaki dogovor ispostovan !
Desanka Desa Mijalkov
Desanka Desa Mijalkov
2019-11-12T11:45:34+0000
Uvek po dogovoru. Sigurno, čisto, tačno!
Miroslav Manic
Miroslav Manic
2019-11-11T16:45:23+0000
Peta je godina kako koristim njihove (Dusanove) usluge.U medjuvremenu sam ih i preporucivao prijateljima.U udobnom i... cistom automobilu sa prijatnim i nenametljivim vozacem polazi se blagovremeno i stize bas kada treba.Voznja je sigurna i bezbedna.Kada je guzva na granicnom prelazu,ponekada,postoji mogucnost brzeg prolaska.Na kraju sto se tice cene - izuzetno povoljno.više
Mladen Djordjevic
Mladen Djordjevic
2019-11-06T15:58:06+0000
Sa Duletom i ekipom saradjujemo vec vise od 5 godina. Nikada nismo imali ni najmanji problem. Vozila su cista i... ispravna, vreme se uvek postuje do u minut, a vozaci se prilagodjavaju vama bilo da vam je do price ili ne 🙂 Topla preporuka!više
Andjela Nikolic
Andjela Nikolic
2019-10-03T05:50:27+0000
Najbolja usluga! Sve pohvale! 🙂
Anja Kostic
Anja Kostic
2019-10-03T05:50:10+0000
👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼 Jako zadovoljna , preporucujem
Neda Tomicevic Ex Stojilovic
Neda Tomicevic Ex Stojilovic
2019-09-03T17:05:13+0000
Sve pohvale i preporuke. Pouzdani i profesionalni.
Ivana Milosavljevic
Ivana Milosavljevic
2019-08-25T07:31:17+0000
Profesionalnost na nivou, odlicna usluga, osoblje ljubazno, automobili udobni i cisti. Ja sam putovala sa dvoje male... dece i preporucila bih ovaj prevoz svim roditeljima. Potpuno bezbedno, sedista za decu dobra, vozac preuzima kofere odmah... Nemam reci za uslugu, svaka cast. Sve prepiruke.više
Biljana Popovic
Biljana Popovic
2019-08-23T17:53:49+0000
Udobna vožnja, komotno, profesionalno, preporučujem!
Medina Jugović
Medina Jugović
2019-08-23T15:56:05+0000
Ich bin absolut begeistert von dem Service. Zuverlässigkeit, Service usw. waren 1A. Nichts zu beanstanden! Würde ich... immer weiterempfehlen.više
Ivan Savic
Ivan Savic
2019-08-22T04:56:43+0000
Odlican service.Na vreme na aerodromu,sigurna voznja.Vidimo se ponovo,Pozdrav
Nemanja Kostic
Nemanja Kostic
2019-08-17T03:48:03+0000
odlicna usluga, svaka pohvala.
Vesna Liksarevic
Vesna Liksarevic
2019-07-29T11:42:09+0000
Die Fahrt war sehr angenehm. Das Auto ist bequem und hat eine Klimaanlage. Der Fahrer ist freundlich und pünktlich.... Sehr empfehlenswert!više
Natalija Petrovic
Natalija Petrovic
2019-07-18T04:11:55+0000
sve preporuke, vrlo udobna i sigurna voznja, laki za dogovor, pet zvezdica 😁😁
野間涼太
野間涼太
2019-07-16T19:18:43+0000
定額タクシー。目的地に直接付くため早くて安い良いサービスです。
Antic Slobodan
Antic Slobodan
2019-07-14T14:38:30+0000
tacan, brz i siguran. toplo preporucujem!
Buba Stamenkovic
Buba Stamenkovic
2019-07-03T06:30:19+0000
Putovala sam sa troje dece iz Sofije do Nisa i prvi put posle 13 godina putovanja mogu da kazem da sam imala prijatno... putovanje od aerodroma do kuce. Sve je bilo po dogovoru i maksimalno profesionalno. Sve pohvale za fenomenalnog vozaca i auto. Sve preporuke!više
Snezana Cvetanovic
Snezana Cvetanovic
2019-06-13T12:45:50+0000
Svaka cast,evo danas prvi put sa vama studenti isli iz Nisa do Sofije,polozili ste ispit kod nas sa 10-kom,odgovorni i... tacni,iskreno vas preporucujemo👍🏻više
Vladimir Trajkovic
Vladimir Trajkovic
2019-05-06T11:42:10+0000
Super usluga, tacno na vreme, super i brza komunikacija i sve po korektnoj ceni. Definitivno preporucujem!
Jasna Mladenovic
Jasna Mladenovic
2019-05-05T10:55:14+0000
Sve proteklo po dogovoru,ljubazni i tačni.Sve preporuke....☺
Dušan Stanković
Dušan Stanković
2019-04-05T21:09:17+0000
Prezadovoljan sam pruzenom uslugom. Pre svega bih izdvojio pouzdanost, profesionalizam, konformnost i ljubaznost.... Obracaju paznju do najsitnijih detalja i uvek sam dolazio na vreme (pa cak i ranije) do odredista. Mogu da kazem samo sve najbolje.više
Miodrag Markovic
Miodrag Markovic
2019-04-02T07:04:04+0000
Pouzdano, tacno, sve preporuke
Mila Peneva
Mila Peneva
2019-03-29T21:56:41+0000
Всичко беше отлично - бързо се разбрахме с шофьора къде и кога да... се чакаме. Пътуването беше приятно и той ни остави там, където искахме.više
Dragana Gajić
Dragana Gajić
2019-02-18T08:30:16+0000
Hvala na vrlo dobroj usluzi, vožnja je bila jako prijatna. Vozač veoma ljubazan. Na vreme smo stigli. Sve za... pohvalu!!! Hvalaviše
Suza Ilic
Suza Ilic
2019-02-10T11:46:37+0000
Sve pohvale!Brz i lak dogovor.Brzo,korektno,udobno i sigurno!Sve preporuke 😊
Sara Koujji
Sara Koujji
2019-01-11T17:36:49+0000
be accurate about the timetable and the vehicles available and not cancel last minute.
Valitskiy Dmitriy
Valitskiy Dmitriy
2019-01-07T06:24:54+0000
Отличный сервис, водитель приехал ровно в установленное время.... До аэропорта добрались вовремя. водитель отличный, все прошло без каких либо проблем. Однозначно рекомендую.više
Balotic Marko
Balotic Marko
2018-12-27T18:44:42+0000
Sve preporuke za prevoznika!
Бојан Боки Јовић
Бојан Боки Јовић
2018-12-22T18:32:46+0000
Ekstra svaka čast 8,12 vraćao se iz Sofije za Niš i danas išao Niš Sofija.I ubuduće ću koristiti njihove... usluge.P.S. Samo još da imaju wi-fi bio bi pun pogodak...više
Ana Zafirovski
Ana Zafirovski
2018-12-09T17:45:39+0000
Koristila sam uslugu prevoza sa aerodroma u Sofiji i odusevljana sam profesionalnoscu. Brz dogovor, tacni, prijatni,... bezbedna i udobna voznja. Preporucujem svima.više
Jovi Petkovic
Jovi Petkovic
2018-12-05T13:09:49+0000
Najtoplije preporuke ,tacni, prijatni, udobna voznja 🙂
Aleksandra Konic-Ristic
Aleksandra Konic-Ristic
2018-11-06T11:40:16+0000
Jako sam zadovoljna uslugom, komunikacijom sve je proteklo kako smo se i dogovorili, veoma glatko. Ja i sin smo... putovali od Sofije do Nisa i za nedelju dana od Nisa do Sofije. Svi su vrlo profesionalni i spremni da izadju u susret u razlicitim situacijama. Najiskrenije preporucujem.više
Boban Ristic
Boban Ristic
2018-10-22T21:05:57+0000
Super
Aleksa Njamb Jovanovic
Aleksa Njamb Jovanovic
2018-10-02T20:10:14+0000
Excellent service: I've used their service couple of times now and I have to admit that I really enjoy having a ride... from my place straight to the airport. If short breaks are necessary, it's not a problem, you'll still get to the airport on time. The drivers are very friendly, polite, right on time and have a great taste in versatile music genres, which suits my needs. Cars used are spacious and have enough room for all passengers to sit comfortably and enjoy their ride to the airport. Last time my flight was delayed, so I've sent them a message to inform them of my delayed arrival and they rescheduled the driver to come at a later time which made me very happy. I recommended it to everyone that find themselves in the need of a service like this.više
Yuka Stojanovic
Yuka Stojanovic
2018-10-02T19:11:00+0000
ちゃんと時間通りに迎えに来てくれるし、安全運転で安心して乗っていられました。ド... イバーも親切でまた利用したいと思います!više
Darko Stojanovic
Darko Stojanovic
2018-10-02T19:04:13+0000
Comfortable and clean car, polite and pleasant driver. The car picked and droped me off on time.Thank you for the... safe and pleasant drive and great service.više
Jelena Jocić
Jelena Jocić
2018-09-24T17:31:58+0000
Kvalitetna usluga, tacni i pouzdani...sve preporuke.
Emilija Mesterovic
Emilija Mesterovic
2018-09-24T06:50:58+0000
Svima bih preporucila da putuju sa vama. Vozaci su tacni i prijatni,vozila udobna i sigurna 🙂 Svaka cast i hvala na... svemu 😎više
Mina Stojiljkovic Kalantzi
Mina Stojiljkovic Kalantzi
2018-09-20T20:14:14+0000
each time great experience, punctual and reliable. good choice
Dijana Stojanovic
Dijana Stojanovic
2018-09-19T18:14:19+0000
Topla preporuka za sve koji putuju na relaciji Nis-Sofija.
Novica Andrić
Novica Andrić
2018-09-19T09:43:55+0000
Momci poslovni,usluzni,pravi profesionalci.Sve preporuke.
Milan Danković
Milan Danković
2018-09-16T20:32:36+0000
Consigliatissimo! Puntuali e gentili
Петра Драмићанин
Петра Драмићанин
2018-09-15T19:57:29+0000
Upravo zavrsavamo voznju od Sofije do Prokuplja i najvise mi je ostavilo utisak tacnost i razumevanje vozaca,bravo!👍
Nikola Radojlovic
Nikola Radojlovic
2018-09-13T09:43:22+0000
Had a great experience using this company..Highly professional..
Sanja Adlešić
Sanja Adlešić
2018-09-07T10:49:03+0000
Ispoštovan dogovor, preporuka.
Marko Kasumi Kasumovic
Marko Kasumi Kasumovic
2018-09-03T18:45:44+0000
Topla preporuka!Dočekan sam na aerodromuKrenuli smo u tačno dogovoreno vremeJako udobna i prijatna... vožnjaLjubazni vozačiUsb chargerSve u svemu jedna jako prijatna i udobna vožnjaOdličan 5!više
IvicaMarica IvicaMarica
IvicaMarica IvicaMarica
2018-08-27T16:43:26+0000
Udobno, pouzdano, opusteno !
Dusan Simic
Dusan Simic
2018-08-27T16:29:44+0000
Lak dogovor, pouzdan automobil i vozac, preporucujem svima koji imaju potrebu za ovu vrstu prevoza.
Dingospo Pako
Dingospo Pako
2018-08-27T16:12:15+0000
Kostistio sam ovu uslugu. Momci su ispostovali dogovor i u procnjeno vreme mene i moju porodicu dovezli na terminal... aerodroma u Sofiji i pored ogromne guzve na granici. Svaka cast i apsolutna preporuka !!!više
Jasmina Vidanovic
Jasmina Vidanovic
2018-08-27T16:00:47+0000
koristila sam prevoz od nisa do sofije, sve po dogovoru, hvala.
Mariana Miljković
Mariana Miljković
2018-08-22T17:08:57+0000
Udobran prevoz sa klimom,brzo i tačno sa kucne adrese do aerodroma.
Andrej Argakijev
Andrej Argakijev
2018-08-19T06:44:26+0000
Profesionalno, pouzdano, udobno, jednom recju pravi prevoz u svakom smislu te reci ! Preporucujem svakome kome je... potrebna ova vrsta prevoza !više
Nikola Cetko Cetkovic
Nikola Cetko Cetkovic
2018-08-13T16:54:49+0000
profesionalna usluga,klimatizovana vozila,prijatan vozac... svaka preporuka.
Miljana Mimmy Pavlovic
Miljana Mimmy Pavlovic
2018-08-12T08:40:09+0000
Korektni, tacni, sve po dogovoru. Sve preporuke!
Ika
Ika
2018-08-11T19:52:01+0000
perfect!!!😀 Greate service!
Mladen Zivkovic
Mladen Zivkovic
2018-08-10T01:07:29+0000
Prevoz za svaku pohvalu!
Nemanja Mitrović
Nemanja Mitrović
2018-08-10T01:04:44+0000
Odličan prevoz, za svaku pohvalu.
Dragana Tomic
Dragana Tomic
2018-08-07T18:33:42+0000
Sve pohvale.Svakom bih preporucila Vaa prevo.Bez ikakvih zamerki:)
Milos Dacevic
Milos Dacevic
2018-08-05T08:50:42+0000
SVE PREPORUKE... ODLICNI STE...HVALA....
Milica Pesic
Milica Pesic
2018-08-05T08:48:36+0000
Vrlo zadovoljna uslugom, veoma profesionalni i korektni �
Stevan Šurlan
Stevan Šurlan
2018-06-30T10:13:13+0000
Preporuka
Wucko Wucko Wuckac
Wucko Wucko Wuckac
2018-07-28T20:42:51+0000
Sve preporuke, odlicna voznja. Vozac prijatan i komunikativan.
Crni Nicr
Crni Nicr
2018-07-28T20:30:33+0000
Sve po dogovoru, svaka cast!
Natasa Nidzovic Flanigan
Natasa Nidzovic Flanigan
2018-07-28T15:34:24+0000
Lepa saradnja sa kulturnim ljudima, brza komunikacija, odgovorni, lepa voznja.. preporucujem!
Marjanović Marjan
Marjanović Marjan
2018-07-28T04:59:42+0000
svaka preporuka �
Aleksandar Bojkovic
Aleksandar Bojkovic
2018-07-28T04:57:02+0000
Super ljudi i prelepa voznja
Danijela Milovanovic-Milojevic
Danijela Milovanovic-Milojevic
2018-07-26T05:34:12+0000
.
Marko Živković
Marko Živković
2018-07-26T05:23:08+0000
Svaka pohvala, nema kasnjenja, prijatni vozaci 🙂
Marija Živković
Marija Živković
2018-07-26T05:22:10+0000
Super prevoz!
Ivona Jovanovski
Ivona Jovanovski
2018-07-24T08:01:27+0000
Svima bih preporučila da putuju sa vama! Najprijatnija vožnja do sada. Samo reči pohvale za vas!
Tina Tince
Tina Tince
2018-07-23T09:03:16+0000
Tacni, pouzdani, i uvek na vreme! Voznja uvek udobna i komforna! Putujem sa njima vec godinama i necu ih menjati ! Sve... pohvale!više
Zeljko Baralic
Zeljko Baralic
2018-07-22T08:34:14+0000
Odlican za saradnju. Sve na vreme i po dogovoru.
Lazar Packe Stankovic
Lazar Packe Stankovic
2018-07-21T18:37:56+0000
Odlično!
Miloš Milić
Miloš Milić
2018-07-21T18:37:31+0000
Super.
Aleksa Mitić
Aleksa Mitić
2018-07-21T18:36:39+0000
Ok
Крстић Влада
Крстић Влада
2018-07-21T18:36:32+0000
Super hvala �
Vanya Kocic
Vanya Kocic
2018-07-16T13:33:36+0000
Excellent transport service. They were on time, and the drive was very safe, very pleasant, and very comfortable. The... driver was very friendly and professional. I would absolutely use this transport service again - very satisfied. I highly recommend. Thank you.više
Ivan Docevski
Ivan Docevski
2018-07-12T10:22:31+0000
Ozbiljna i mnogu dobra kompanija. Prevoz i ozbiljnost na visoko nivo. Vozaci odlicni i ljubezni. Ocenka 10/10
Marija Cekic
Marija Cekic
2018-07-10T09:23:21+0000
The best one!
Teodora Đokić
Teodora Đokić
2018-07-10T06:06:59+0000
Sve preporuke �
Đokić Tamara
Đokić Tamara
2018-07-10T05:43:35+0000
Svake preporuke!
Dejan Ana Micic
Dejan Ana Micic
2018-07-10T04:54:07+0000
Ana Djordjevic
Ana Djordjevic
2018-07-10T04:44:55+0000
Vrlo zadovoljna uslugom, veoma profesionalni i korektni. ���
Tatjana Milenkovic
Tatjana Milenkovic
2018-07-09T08:38:37+0000
Visoko profesionalan, tacan, pouzdan, siguran. Koristim usluge ovog prevoznika cetiri godine vec. Za svaku preporuku!
Вељко Раденковић
Вељко Раденковић
2018-07-05T18:33:56+0000
Sve po dogovoru. Hvala 🙂
Zeljko Zlatkovic
Zeljko Zlatkovic
2018-07-05T12:22:44+0000
Jako profesionalna i precizna usluga, koja u danasnje vreme "brzog zivota" zaista olaksava i pomaze u svakom trenutku.... Preporuka.više
Andrija Nikolic
Andrija Nikolic
2018-07-05T06:12:17+0000
Amazing service. Everything was perfect! I highly recommend this shuttle.
Jelena Djordjevic
Jelena Djordjevic
2018-07-05T04:02:28+0000
Vožnja bez greške! Tačni u minut, odgovorni i povoljni.
Dejan Jovic
Dejan Jovic
2018-07-04T17:34:16+0000
Mnogo dobar vozac. Sigurna vožjna. 100 % pohvala
Милетић Емилија
Милетић Емилија
2018-07-04T07:55:42+0000
Vrlo zadovoljna uslugom, veoma profesionalni i korektni. Dolazak na vreme kao po dogovoru. Sve pohvale!
Svetlana Jovanovic
Svetlana Jovanovic
2018-07-03T13:05:05+0000
Odličan
Suza Caka
Suza Caka
2018-07-02T14:59:55+0000
Pouzdan, tacan , povoljan i udoban prevoz! Toplo preporucujem!
Nikola Jevremcevic
Nikola Jevremcevic
2018-06-30T08:52:22+0000
Preporucujk bas 🙂
Jelena Luković
Jelena Luković
2018-06-28T17:40:42+0000
Nenad Cvetković
Nenad Cvetković
2018-06-28T17:29:05+0000
10/10!!! 😃
Petar Miljkovic
Petar Miljkovic
2018-06-25T18:06:23+0000
Moja supruga i ja smo imali izuzetno lepo iskustvo sa Dusanom. Imajuci u vidu da je ona osoba sa invaliditetom,... narocito nam je vazna udobnost, sto je u ovom slucaju bilo na visem nivou i od ocekivanog. Odnos cene usluge i kvaliteta je zaista isplativ. Definitivno necemo menjati prevoznika.više
Ana Mladenovic
Ana Mladenovic
2018-06-06T20:30:03+0000
Marija Stojanovic
Marija Stojanovic
2018-06-06T16:59:23+0000
Odlicna usluga, uvek na vreme i uvek jako ljubazni 🙂
Joseph Pillow
Joseph Pillow
2018-05-22T08:26:36+0000
Excellent service, always in time, very friendly drivers �
Miroljub Stevanovic
Miroljub Stevanovic
2018-05-15T19:52:57+0000
Maximalno korektna saradnja. Super komunikacija. Sve preporuke
Ana Z. Ilic
Ana Z. Ilic
2018-05-14T19:59:50+0000
Sve po dogovoru. Bez ikakvih zamerki. Iskrena preporuka za njih. Odlicna energija 😀
Bojan Stevanovic
Bojan Stevanovic
2018-05-14T18:58:42+0000
Sonja Novakovic Stanimirovic
Sonja Novakovic Stanimirovic
2018-04-30T22:06:25+0000
Sigurna i bezbedna vožnja, auto komforan i čist. Sve preporuke.
Andjela Bratic
Andjela Bratic
2018-04-30T17:32:29+0000
Very professional, polite, good drivers, on time, good and clean car. I drove with them many times and don’t want to... change them. Recommending to everyone.više
Mladen Bučanović
Mladen Bučanović
2018-04-25T20:06:34+0000
momci su uvek tacni i korektni, svaka preporuka...
Predrag Zivkovic
Predrag Zivkovic
2018-04-21T12:45:19+0000
Tamara Jovanovic
Tamara Jovanovic
2018-04-21T12:29:32+0000
Adrijana Kostic
Adrijana Kostic
2018-04-15T19:10:05+0000
Sve pohvale .... Udobnost,profesionalnost,komfort, pauze za odmor.Vredi!!! Hvala kompaniji i preporucujem je svima!!!
Dalibor Randjelovic
Dalibor Randjelovic
2018-04-14T02:32:22+0000
Excellent service with "meet and greet". Very comfortable ride. All recommendations.
Gunja Zoka
Gunja Zoka
2018-04-02T13:38:12+0000
Dusica Milosavljevic
Dusica Milosavljevic
2018-03-30T08:19:30+0000
Top professionals! Exceptional service!Izuzetna usluga, za svaku preporuku!
Andrea Mihajlov
Andrea Mihajlov
2018-03-28T20:24:06+0000
Vec nekoliko puta sam koristila ovaj vid prevoza, tako da sada vec sa sigurnoscu mogu da pohvalim ovako javno. Hvala na... ljubaznosti i profesionalnosti, samo nastavite za dobrim radomviše
Vladan Nikolic
Vladan Nikolic
2018-03-16T08:41:29+0000
Uros Radulovic
Uros Radulovic
2018-02-24T15:31:03+0000
Dragan Vidanovic
Dragan Vidanovic
2018-02-21T23:39:52+0000
Danijel Krstic
Danijel Krstic
2018-02-18T07:40:15+0000
svaka preporuka
Saša Živković
Saša Živković
2018-02-11T21:15:54+0000
Maximalna poslovnost, preciznost i respekt putnicima su glavne odlike ove kompanije. Ujedno, profesionalizam vozaca je... na najvisem mogucem nivou. S moje strane, zelim Vam mnogo uspeha u buducnosti - zasluzujete sve pozitivne pohvale jer ste Najbolji! Pozdrav svim clanovima i vidimo se ponovo (y)više
Milica Arsic
Milica Arsic
2018-02-11T15:59:45+0000
Sve pohvale za profesionalnost !Usluga na nivou!Moja preporuka .
Andrew Delia
Andrew Delia
2018-02-06T06:32:29+0000
Amazing service and very helpful ..... keep up the good work 🙂
Nenad Zivkovic
Nenad Zivkovic
2018-01-31T09:42:09+0000
Izabl Liz
Izabl Liz
2018-01-30T14:20:55+0000
THE BEST AIRPORTS SHUTTLE as from my own so many personal experiences!!. Always on time to reach any destination in the... best car comfort with safe experience driving in any kind of weather conditions and situations. It's not just Sofija, Beograd ili Skoplje but also can be of service upon requests to other cities/ villages all around Srbija and beyond its borders. Ti si najlepse Dusane i Hvala lepo for being so honest and so reliable making road travel easier with no problems at all.više
Jovanovic Ljiljana
Jovanovic Ljiljana
2018-01-26T17:05:13+0000
Nikola Radusinovic
Nikola Radusinovic
2018-01-25T09:56:57+0000
Optimalan odnos cene usluge i kvaliteta koji se dobija. Tacno, precizno, brzo i udobno. Preporucujem svima, odlicno... organizovan prevoz uz maksimalno postovanje putnika.više
Ivan Filipovic
Ivan Filipovic
2018-01-23T20:44:11+0000
Lidija Stefanovic
Lidija Stefanovic
2018-01-23T20:30:06+0000
Димитрије Андрејић
Димитрије Андрејић
2018-01-23T19:59:15+0000
Sanja Milic
Sanja Milic
2018-01-23T19:52:54+0000
Sve pohvale!!! Profesionalni momci, tacni i odgovorni..
Dens Florijan
Dens Florijan
2018-01-22T15:34:17+0000
Petar Petrović
Petar Petrović
2018-01-22T12:24:48+0000
Sonja Denić
Sonja Denić
2018-01-20T15:33:37+0000
Svaka pohvala i preporuka svima! Bezbedno, udobno i povoljno!
Aleksandar Ilic
Aleksandar Ilic
2018-01-20T10:22:55+0000
Pozitivna iskustva. Prijatan vozač i odlični uslovi za putovanje.
Ana Radovanovic
Ana Radovanovic
2018-01-17T20:37:36+0000
Pouzdano, bezbedno, udobno.
Nikola Denić
Nikola Denić
2018-01-14T16:13:40+0000
Brz i lak dogovor, prijatna voznja uz opusten razgovor, svaka preporuka za saradnju!
Андрија Андрејић
Андрија Андрејић
2018-01-13T10:53:12+0000
Usluga je na vrhunskom nivou! Pravi profesionalni odnos! Nemam ni jednu zamerku, sve je proteklo fenomenalno, od... dogovora do realizacije! Vidimo se opet!više
Marija Kostic
Marija Kostic
2017-12-21T18:48:26+0000
Svaka preporuka! Vrlo prijatna i sigurna voznja!
Nenad Vukadinovic
Nenad Vukadinovic
2017-11-28T17:08:57+0000
If you need a transport to/from Sofia,or to/from Belgrade look no further..Very responsive,reliable,precise and... adaptable drivers.Extremly safe and comfortable cars adjusted to passengers' needsviše
Predrag Andrejić
Predrag Andrejić
2017-11-19T18:53:13+0000
Great guys, clean vehicles, always on time, easy to contact
Ana Ristić
Ana Ristić
2017-11-02T18:05:42+0000
Apsolutna dominacija udobnog i pouzdanog drumskog prevoza do zamalo pa isto tako dobrog i brzog avionskog prevoza .... Posebna pohvala i neizmno postovanje zbog voznje u vanrednim uslovima, vremenskim show nepogodama i znacajnim praznicima. Nema im ravne do Jupitera. Hvala na paznji.više
David Dimov
David Dimov
2017-11-01T19:20:56+0000
I use this company to travel from Belgrade to Sofia and i was surprised how perfectly everything was planned! We make... few pauses, the trip was smooth and comfortable. Me and my girlfriend recommend this to everyone �Dusan is best company driver probably,Best regardsDavidviše
Valentina Milovanovic
Valentina Milovanovic
2017-10-31T19:44:55+0000
Uvek bezbedan, pouzdan i udoban prevoz
Nikola Zapéović
Nikola Zapéović
2017-10-31T17:34:57+0000
Svaka preporuka. Brza i udobna voznja.
Milos Babic
Milos Babic
2017-10-31T15:45:58+0000
Stvarno izuzetna usluga. Povoljno i tacno, brza i sigurna voznja u jako udobnom vozilu. Sve pohvale za vozaca, najbolji... izbor za prevoz.više
Vladan Marija Djordjevic
Vladan Marija Djordjevic
2017-10-31T12:40:37+0000
Sigurno .pouzdano .udobno.veliki pozdrav za najbolje vozace .a da i najeftinija usluga
Александра Зарб
Александра Зарб
2017-10-31T11:36:07+0000
Aleksandar Caki Stanojevic
Aleksandar Caki Stanojevic
2017-10-31T10:42:03+0000
Udobna i sigurna vožnja. Profesionalni i tačni. Hvala na svemu.
Nikola Krstić
Nikola Krstić
2017-10-31T10:28:56+0000
Maximalno brzo i korektno 🙂 preporuke za prevoz.
Sasa Spasic
Sasa Spasic
2017-10-31T10:16:39+0000
Ubedljivo najbolji i najjeftiniji prevoz!!!
Vesna Argakijev
Vesna Argakijev
2017-10-31T10:08:50+0000
Svi aspekti vožnje na visokom, visokom nivou. Bezbednost, tačnost, udobnost! Savršeno prijatna vožnja. Za svaku... pohvalu i preporuku!!više
Bojan Ristic
Bojan Ristic
2017-10-31T09:55:03+0000
Usluga transporta na najvisem nivou,vrlo profesionalno i veoma povoljno. Preporuka svima kojima je potrebna ova vrste... usluge.!!!više
Zaklina Stanojevic
Zaklina Stanojevic
2017-10-31T09:20:06+0000
Svaka cast na profesionalnosti, umete da komunicirate sa klijentima,uvek ste tacni i Vasa voznja je udobna! Do sl... vidjenja!više
Dalibor Milojic
Dalibor Milojic
2017-10-31T09:18:31+0000
Usluga na izuzetnom nivou, saradnja odlicna, auto udoban, voznja prijatna. Sve pohvale za profesionalnost i usluznost!!!
Masha Woo
Masha Woo
2017-10-31T09:05:14+0000
Fantastic service! Definitely the best choice for transport! �
Marijo Adlešić
Marijo Adlešić
2017-10-31T08:33:18+0000
Usluga na zaista visokom nivou. Vozač je vrlo nenametljiv i kulturan covek, a vozilo jako pouzdano i udobno. Svaka... preporuka sa moje strane!više
Next Reviews