Prevoz Niš Aerodrom Budimpešta

Prevoz Budimpešta Aerodrom Niš

Transfer Nis Budapest

Prevoz  Aerodrom Niš Budimpešta, Prevoz Aerodrom Budimpešta Niš.  Prevoz do gradova i turustičkih cenatra u Srbiji – Kopaonik, Vrnjačka Banja, Sokobanja, Srebrno Jezero, Stara Planina. Moguće je organizovati prevoz i do Novog Sada i Beograda sa aerodroma Niš, Sofija, Skoplje, Solun, Priština. Prevoz od Niša do gradova Novi Sad, Subotica, Zrenjanin, Kikinda, Vršac, Bačka Topola, Apatin, Sombor, Sremska Mitrovica, Inđija.

 

Individualni transferi do turističkih centara u Republici Srbiji i regionu

Broj za informacije i zakazivanje +381 63 456 515

Online zakazivanje https://flix.rs/rezervacija/

Prevoz se može organizovati putničkim automobilom u ekonomskoj i biznis klasi. Takođe, moguć je prevoz većeg broja putnika sa većom količinom prtljaga, u MPV klasi kao i klasičnim kombijem koji je namenjen prevozu do 8 putnika i velike količine prtljaga – do 12 kofera. Sva naša vozila su najnovije generacije koja garantuju da Vaše putovanje bude udobno i prijatno.

Obzirom da je FLiX usluga prevoza putnika definisana kao individualni prevoz, Vi određujete mesto i vreme polaska. Po Vašoj želji, postoji i opcija da svoje troškove prevoza podelite sa drugim putnicima.

Na našoj web stranici imate mogućnost da odaberete jednu od ruta koju naši klijenti najviše koriste ili nam pošaljete upit za bilo koju drugu destinaciju. Naši operateri će vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

 

Naše dugogodišnje iskustvo u prevozu putnika garancija je da ćete biti na krajnjem odredištu u traženo vreme, što, između ostalog, potvrđuju i iskustva naših klijenata.

Po izboru naših putnika i kompanije TripAdvisor  izabrani smo za najpouzdanijeg putničkog prevoznika u ovom delu Srbije i regiona.

TripAdvisor Travelers Choice 2022

Putovanje od aerodroma Konstantin Veliki u Nišu do Budimpešte  traje skoro šest sati. Udaljenost aerodroma glavnog grada Mađarske od Niša je 610km. Putovanje se može odužiti tokom letnje sezone kada se, pogotovo vikendima, dešavaju ogromne gužve, kako na samom autoputu tako i na srpsko-mađarskim graničnom prelazima Horgoš i Kelebija.