Minibus  Prevoz Niš

Kombi prevoz Niš

Minibus transfer Nis

Minibus prevoz  Niš. Prevoz kombijem i autobusom.

Naša kompanija Vam omogućuje prevoz koji podrazumeva iznajmljivanje vozila sa vozačem i organizaciju putovanja prema Vašim potrebama, tako da Vi određujete rutu putovanja. Prevoz se obavlja Minibusom 20+1, klasičnim autobusom koji može prevesti do 50 putnika sa njihovim prtljagom kao i kombi vozilom 8+1.

Broj za informacije i zakazivanje +381 63 456 515

Online zakazivanje https://flix.rs/kontakt/

 

Sva naša vozila su novije generacije, udobna i opremljena multimedijom kako bi Vaše putovanje prošlo što prijatnije. Pored standardne usluge prevoza, nudimo i mogućnost iznajmljivanja minibusa, autobusa  ili kombija za razgledanja grada, izleta, ski tura, šoping tura, posete banjama, planinama i drugim turističkim atrakcijama u Srbiji i regionu.

Prevoz minibusom, autobusom i kombijem nije linijski več iskljućivo individualni prevoz i odnosi se na grupe putnika kojima je ova vrsta naše usluge potrebna i ugovara se prema Vašim potrebama. Kod usluge višednevnog iznajmljivanja vozila sa vozačem, korisnik ove usluge ima obavezu da obezbedi našem vozaču smeštaj i hranu.

 

Naše ostale usluge:

Prevoz automobilima ili minivan-om do aerodroma Beograd, Niš, Sofija, Skoplje, Priština.

Prevoz do gradova i turustičkih cenatra u Srbiji – Kopaonik, Vrnjačka Banja, Zlatibor, Sokobanja, Srebrno Jezero, Stara Planina, Novi Sad, Kragujevac, Subotica…

Individualni transferi do turističkih centara u Republici Srbiji i regionu.

Prevoz se može organizovati putničkim automobilom u ekonomskoj i biznis klasi. Takođe, moguć je prevoz većeg broja putnika sa većom količinom prtljaga, u MPV klasi kao i klasičnim kombijem koji je namenjen prevozu do 8 putnika i velike količine prtljaga – do 12 kofera. Sva naša vozila su najnovije generacije koja garantuju da Vaše putovanje bude udobno i prijatno.

Obzirom da je FLiX usluga prevoza putnika definisana kao individualni prevoz, Vi određujete mesto i vreme polaska. Po Vašoj želji, postoji i opcija da svoje troškove prevoza podelite sa drugim putnicima. Na našoj web stranici imate mogućnost   da odaberete jednu od ruta koju naši klijenti najviše koriste ili nam pošaljete upit za bilo koju drugu destinaciju. Naši operateri će vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Naše dugogodišnje iskustvo u prevozu putnika garancija je da ćete biti na krajnjem odredištu u traženo vreme, što, između ostalog, potvrđuju i iskustva naših klijenata. Po izboru naših putnika i kompanije TripAdvisor   izabrani smo za najpouzdanijeg prevoznika putnika u ovom delu Srbije i regiona.

TripAdvisor Travelers Choice 2022

Veliki broj naših korisnika su i turisti i poslovni ljudi iz okolnih država i iz zemalja Evropske Unije.

Minibus Prevoz Nis