Prevoz: Aerodrom Nis – Zlatibor

Prevoz: Zlatibor – Aerodrom Nis

Prevoz Nis Zlatibor

Prevoz  Aerodrom Nis – Zlatibor, Prevoz Zlatibor – Aerodrom Nis. Takođe vršimo prevoz Niš – Užice kao i transfere do drugih destinacija u Srbiji i inostranstvu.

Moguć  prevoz do gradova Kruševac, Trstenik, Kragujevac, Vrnjačka Banja, Čačak, Požega, Užice, Arilje …

Broj za informacije i zakazivanje +381 63 456 515

Online zakazivanje https://flix.rs/rezervacija/

Putovanje

Po napuštanju aerodroma u Nišu, krećemo autoputem Niš-Beograd, koridorom E-75. Laganom vožnjom od nepunih sat ipo vremena, izlazimo sa autoputa na isključenju Batočina I nastavljamo prema Kragujevcu, u koji stižemo za dvadesetak minuta nakon isključenja. Put nas vodi kroz sam grad. Produžavamo dalje, prelazimo preko Gružanskog jezera i nastavljamo prema Mrčajevcima I Čačku. Uvek volimo stati u Mrčajevcima na pauzu i po želji svratiti i pojesti jedno od najboljih pečenja koje ste u životu probali.

Gde prolazimo dalje

Obilazimo Čačak i nastavljamo kretanje ka Ovčarko-kablarskoj klisuri, u predele poznate kao srpska Sveta gora u kojoj se nalazi velikih broj manastira.  Ova atraktivna deonica nas vodi ka Požegi i skretanjima za Arilje i Ivanjicu. Produžavamo dalje ka Užicu. Prolazimo kroz Kosjerić I ubrzo smo u Užicu.

Iz ovog prelepog grada počinje lagano penjanje ka Zlatiboru. Prolazimo kroz selo Mačkat poznato po velikom broju domaćistava koja prodaju proizvode od mesa i mleka izrađenih u domaćoj radinosti. Ukusi su neverovatni. Stižemo na područje opštine Čajetina koja je i adminstrativni centar ovog planinskog dela Srbije.

Zlatibor

Zlatibor, jedan od bitnijih turističkih centara u Srbiji, čest je izbor za odmor kako u zimskim, tako i u letnjim mesecima. Turistički je centar  park prirode, sa prosečnom nadmorskom vidinom od oko 950 metara. Obiluje velikom smeštajnom ponudom. Ogroman broj hotela i privatnog smeštaja garantuju da ćete nađi smeštaj koji Vama odgovara.

Tornik – skijaški centar za ljubitelje zimskih sportova koji ne traže adrenalin. Izbor je velikog broja turista koji su ljubitelji šetnje po prirodi. Glavna atrakcija je novoizgrađena najveća panoramska gondola na svetu.

Od turističkih atrakcija vredi spomenuti i Stopića pećinu, Etno Selo Sirogojno, Avantura Park, Vodopad u Gostilju itd.

Veliki broj državljana EU koji posete Srbiju, često dođu na odmor i relaksaciju na planinu Zlatibor.