Prevoz Niš Aerodrom Sarajevo

Prevoz Sarajevo Niš Aerodrom

Transfer Nis Sarajevo

Prevoz  Niš Sarajevo Aerodrom, Prevoz Sarajevo Niš Aerodrom.  Obavljamo usluge prevoza od Niša do Sarajeva i nazad. Moguć prevoz i do Aerodroma u Sarajevu, Tuzli ili bilo kog dugog grada u Bosni i Hercegovini. Prevoz Beograd-Sarajevo. Prevoz do gradova i turustičkih cenatra u Srbiji – Kopaonik, Vrnjačka Banja, Sokobanja, Srebrno Jezero, Stara Planina i Bosni i Hercegovini: Banja Luka, Mostar, Zenica, Vodopad Kravice, Nacionalni park Una, Blagaj Tekija, Međugorje, Trebinje, Višegrad. Moguće je organizovati prevoz i iz Novog Sada, Aerodroma Konstantin Veliki u Nišu, aerodroma i gradova Sofija, Skoplje, Solun, Priština. Individualni transferi do turističkih centara u Republici Srbiji i regionu.

Broj za informacije i zakazivanje +381 63 456 515

Online zakazivanje https://flix.rs/rezervacija/

Prevoz se može organizovati putničkim automobilom u ekonomskoj i biznis klasi. Takođe, moguć je prevoz većeg broja putnika sa većom količinom prtljaga, u MPV klasi kao i klasičnim kombijem koji je namenjen prevozu do 8 putnika i velike količine prtljaga – do 12 kofera. Sva naša vozila su najnovije generacije koja garantuju da Vaše putovanje bude udobno i prijatno.

Obzirom da je FLiX usluga prevoza putnika definisana kao individualni prevoz, Vi određujete mesto i vreme polaska. Po Vašoj želji, postoji i opcija da svoje troškove prevoza podelite sa drugim putnicima. Na našoj web stranici imate mogućnost  da odaberete jednu od ruta koju naši klijenti najviše koriste ili nam pošaljete upit za bilo koju drugu destinaciju. Naši operateri će vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

 

Naše dugogodišnje iskustvo u prevozu putnika garancija je da ćete biti na krajnjem odredištu u traženo vreme, što, između ostalog, potvrđuju i iskustva naših klijenata. Po izboru naših putnika i kompanije TripAdvisor   izabrani smo za najpouzdanijeg prevoznika putnika u ovom delu Srbije i regiona.

TripAdvisor Travelers Choice 2022

Putovanje od Aerodroma Konstantin Veliki u Nišu do glavnog grada Republike Bosne i Hercegovine –  Sarajeva   traje oko  7 sati  iz razloga što se najveći deo putovanja  kroz Bosnu I Hercegovinu odvija po regionalnim putevima. Udaljenost aerodroma najvećeg grada   na jugu Srbije do glavnog grada Bosne i Hercegovine –  Sarajeva  je 450km.  Prolazi se centralnom i zapadnom Srbijom, preko Kragujevca i Čačka, zapadnom Srbijom i dalje preko planine Zlatibor.  Od graničnog prelaza Kotroman potrebno je do Sarajeva  3 sata vožnje. Prolazi se kroz Višegrad, i kanjonom Drine ka Goraždu,  preko planine Romanija se stiže u Sarajevo.