Prevoz Aerodrom Beograd Sokobanja

Prevoz Sokobanja Nis Aerodrom

Prevoz Beograd Sokobanja

Prevoz  Aerodrom Beograd Sokobanja, Prevoz Sokobanja Aerodrom Niš. Moguće je organizovati prevoz i od Novog Sada do aerodroma Niš, Sofija, Skoplje, Solun, Priština, kao i gradova Aleksinac, Pirot, Dimitrovrad, Leskovac, Vranje, Vlasotince, Surdulica, Grdelica, Bujanovac, Vladičin Han, Preševo, itd.

Individualni transferi do turističkih centara u Republici Srbiji i regionu

Broj za informacije i zakazivanje +381 63 456 515

Online zakazivanje https://flix.rs/rezervacija/

Prevoz se može organizovati putničkim automobilom u ekonomskoj i biznis klasi. Takođe, moguć je prevoz većeg broja putnika sa većom količinom prtljaga, u MPV klasi kao i klasičnim kombijem koji je namenjen prevozu do 8 putnika i velike količine prtljaga – do 12 kofera. Sva naša vozila su najnovije generacije koja garantuju da Vaše putovanje bude udobno i prijatno.

Obzirom da je FLiX usluga prevoza putnika definisana kao individualna, Vi određujete mesto i vreme polaska. Po Vašoj želji, postoji i opcija da svoje troškove prevoza podelite sa drugim putnicima.

Putovanje

Prevoz od aerodroma Nikola Tesla u Beogradu do Sokobanje traje ravno dva ipo sata. Ukupan broj kilometara do jedne od najposećenijih banja u Republici Srbiji je 240. Sve vreme se krećemo autoputem Beograd-Niš koji leži na koridoru E-75. Sa autoputa izlazimo na naplatnoj stanici Aleksinac, prolazimo kroz ovaj gradić i jezero Bovan. Za 30 minuta smo u Sokobanji.

Sokobanja

Ovaj turistički i zdravstveni dragulj jugoistočne Srbije se nalazi na nadmorskoj visini od oko 400m. Kroz nju prolazi reka Moravica. Neverovatan je broj staza i lokacija koje možete videte u Sokobanji. Zbog planina koje je okružuju i šuma, neretko je nazivaju oazom kiseonika. Ozren, Rtanj, Bukovik su samo od nekih. Za ljibitelje ribolova tu jezero Bovan i Vrmdžansko jezero.

Tu je i veliki broj izletišta: Borići, izvor reke Moravice, Šopur skriven u šumama Ozrena, Lepterija, Čuka 2, izletište Očno i Kalinovica. Veliki broj turista posećuje i stari grad nazvan Sokograd. Tu su i Oštra Čuka, selo Vrmdža, park Banjica, vodopad Ripaljka.

Poslednji desetak godina mistična planina Rtanj je nezaobilazna destinacija kako stranih tako i domaćih planinara. 2019. Godine Republika Srbija je ovu planinu proglasila specijalnim rezervatom prirode.