Prevoz: Niš Aerdrom Bukurešt

Prevoz: Bukurešt Niš Aerdrom

Transfer Nis Bucharest

Prevoz  Aerodrom Niš Bukurešt, Prevoz Aerodrom Bukurešt NišPrevoz do gradova i turustičkih cenatra u Srbiji – Kopaonik, Vrnjačka Banja, Sokobanja, Srebrno Jezero, Stara Planina. Moguće je organizovati prevoz i do Novog Sada i Beograda sa aerodroma Niš, Sofija, Skoplje, Solun, Priština. Prevoz od Niša do gradova Knjaževac, Zaječar, Vidin, Krajova, Brašov, Konstanca ili bilo koje druge destinacije u Rumuniji.

Individualni transferi do turističkih centara u Republici Srbiji i regionu

Broj za informacije i zakazivanje +381 63 456 515

Online zakazivanje https://flix.rs/rezervacija/

Prevoz se može organizovati putničkim automobilom u ekonomskoj i biznis klasi. Takođe, moguć je prevoz većeg broja putnika sa većom količinom prtljaga, u MPV klasi kao i klasičnim kombijem koji je namenjen prevozu do 8 putnika i velike količine prtljaga – do 12 kofera. Sva naša vozila su najnovije generacije koja garantuju da Vaše putovanje bude udobno i prijatno.

Obzirom da je FLiX usluga prevoza putnika definisana kao individualni prevoz, Vi određujete mesto i vreme polaska. Po Vašoj želji, postoji i opcija da svoje troškove prevoza podelite sa drugim putnicima. Na našoj web stranici imate mogućnost da odaberete jednu od ruta koju naši klijenti najviše koriste ili nam pošaljete upit za bilo koju drugu destinaciju. Naši operateri će vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Naše dugogodišnje iskustvo u prevozu putnika garancija je da ćete biti na krajnjem odredištu u traženo vreme, što, između ostalog, potvrđuju i iskustva naših klijenata.

Po izboru naših putnika i kompanije TripAdvisor   izabrani smo za najpouzdanijeg prevoznika putnika u ovom delu Srbije i regiona.

TripAdvisor Travelers Choice 2022

Putovanje od aerodroma Konstantin Veliki u Nišu do Bukurešt traje skoro sedam sati. Udaljenost aerodroma glavnog grada Rumunije od Niša je 480km. Putovanje se može odužiti tokom letnje sezone kada se, pogotovo vikendima, dešavaju ogromne gužve, kako na samom autoputu tako i na graničnim prelazima između Republike Srbije i Republike Rumunije.