Prevoz Niš Zagreb Aerodrom

Prevoz Zagreb Aerodrom Niš

Transfer Nis Zagreb

Prevoz  Niš Zagreb Aerodrom, Prevoz Zagreb Niš Aerodrom.  Obavljamo usluge prevoza od Niša do Zagreba i nazad. Moguć prevoz i do Aerodroma u Zagrebu, Osijeka, Rijeke  ili bilo kog dugog grada u Republici Hrvatskoj. Prevoz Beograd-Zagreb. Prevoz do gradova i turustičkih cenatra u Srbiji – Kopaonik, Vrnjačka Banja, Sokobanja, Srebrno Jezero, Stara Planina i Hrvatskoj: Pula, Rijeka, Rovinj, Zadar, Split, Dubrovnik, Plitvička Jezera .. Moguće je organizovati prevoz i od Aerodroma Konstantin Veliki u Nišu, aerodroma i gradova Sofija, Skoplje, Solun, Priština.

Individualni transferi do turističkih centara u Republici Srbiji i regionu.

Broj za informacije i zakazivanje +381 63 456 515

Online zakazivanje https://flix.rs/rezervacija/

Prevoz se može organizovati putničkim automobilom u ekonomskoj i biznis klasi. Takođe, moguć je prevoz većeg broja putnika sa većom količinom prtljaga, u MPV klasi kao i klasičnim kombijem koji je namenjen prevozu do 8 putnika i velike količine prtljaga – do 12 kofera. Sva naša vozila su najnovije generacije koja garantuju da Vaše putovanje bude udobno i prijatno.

Obzirom da je FLiX usluga prevoza putnika definisana kao individualni prevoz, Vi određujete mesto i vreme polaska. Po Vašoj želji, postoji i opcija da svoje troškove prevoza podelite sa drugim putnicima. Na našoj web stranici imate mogućnost da odaberete jednu od ruta koju naši klijenti najviše koriste ili nam pošaljete upit za bilo koju drugu destinaciju. Naši operateri će vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Naše dugogodišnje iskustvo u prevozu putnika garancija je da ćete biti na krajnjem odredištu u traženo vreme, što, između ostalog, potvrđuju i iskustva naših klijenata. Po izboru naših putnika i kompanije TripAdvisor  izabrani smo za najpouzdanijeg prevoznika putnika u ovom delu Srbije i regiona.

TripAdvisor Travelers Choice 2022

Putovanje od Aerodroma Konstantin Veliki u Nišu do glavnog grada Republike Hrvatske – Zagrebatraje oko  6,5 sati.  Obavlja se sve vreme autoputem i to koridorima E75E70. Prelazi se samo jedan granični prelaz – Batrovci. Udaljenost aerodroma najvećeg grada  na jugu Srbije do glavnog grada Hrvatske – Zagreba  je 630km.   Od graničnog prelaza potrebno je do Zagreba  dodatnih 3,5 3 sata vožnje. Putovanje se može odužiti tokom letnje sezone kada se, pogotovo vikendima, dešavaju ogromne gužve, kako na samom autoputu tako i na srpsko-hrvatskom graničnom prelazu Batrovci.