Prevoz Novi Sad Subotica

Prevoz Subotica Novi Sad

Prevoz Novi Sad Subotica

Prevoz  Novi Sad Subotica, Prevoz  Subotica Novi Sad.  Obavljamo usluge prevoza od Novog Sada do Subotice i nazad. Moguć prevoz i do Aerodroma u Beogradu, gradova Vršac, Zrenjanin, Sremska Mitrovica ili bilo koje druge destinacije. Prevoz do gradova i turustičkih cenatra u Srbiji – KopaonikVrnjačka Banja, Sokobanja, Srebrno Jezero, Stara Planina, Zlatibor … Moguće je organizovati prevoz i od Aerodroma Konstantin Veliki u Nišu, aerodroma i gradova SofijaSkoplje, Solun, Priština.

Individualni transferi do turističkih centara u Republici Srbiji i regionu.

Broj za informacije i zakazivanje +38162627456

Online zakazivanje https://flix.rs/rezervacija/

Prevoz se može organizovati putničkim automobilom u ekonomskoj i biznis klasi. Takođe, moguć je prevoz većeg broja putnika sa većom količinom prtljaga, u MPV klasi kao i klasičnim kombijem koji je namenjen prevozu do 8 putnika i velike količine prtljaga – do 12 kofera. Sva naša vozila su najnovije generacije koja garantuju da Vaše putovanje bude udobno i prijatno.

Obzirom da je FLiX usluga prevoza putnika definisana kao individualni prevoz, Vi određujete mesto i vreme polaska. Po Vašoj želji, postoji i opcija da svoje troškove prevoza podelite sa drugim putnicima. Na našoj web stranici imate mogućnost da odaberete jednu od ruta koju naši klijenti najviše koriste ili nam pošaljete upit za bilo koju drugu destinaciju. Naši operateri će vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Naše dugogodišnje iskustvo u prevozu putnika garancija je da ćete biti na krajnjem odredištu u traženo vreme, što, između ostalog, potvrđuju i iskustva naših klijenata.

Po izboru naših putnika i kompanije TripAdvisor  izabrani smo za najpouzdanijeg prevoznika putnika u ovom delu Srbije i regiona.

TripAdvisor Travelers Choice 2022

 

Povezane stranice

Prevoz Novi Sad Aerodrom Niš               Prevoz Niš Aerodrom Beograd             Prevoz Aerodrom Beograd Pirot