Prevoz Aerodrom Beograd Pirot

Prevoz Pirot Beograd Aerodrom

Transfer Belgrade Pirot

Prevoz  Aerodrom Beograd Pirot, Prevoz Pirot  Beograd AerodromPrevoz do gradova i turustičkih cenatra u Srbiji – Kopaonik, Vrnjačka Banja, Sokobanja, Srebrno Jezero, Stara Planina. Moguće je organizovati prevoz i od Novog Sada, Aerodroma Konstantin Veliki u Nišu, aerodroma i gradova Sofija, Skoplje, Solun, Priština. Prevoz od Niša do gradova Pirot, Bela Palanka, Dimitrovgrad, Sukovo, Babušnica.

Individualni transferi do turističkih centara u Republici Srbiji i regionu

Broj za informacije i zakazivanje +381 63 456 515

Online zakazivanje https://flix.rs/rezervacija/

Prevoz se može organizovati putničkim automobilom u ekonomskoj i biznis klasi. Takođe, moguć je prevoz većeg broja putnika sa većom količinom prtljaga, u MPV klasi kao i klasičnim kombijem koji je namenjen prevozu do 8 putnika i velike količine prtljaga – do 12 kofera. Sva naša vozila su najnovije generacije koja garantuju da Vaše putovanje bude udobno i prijatno.

Obzirom da je FLiX usluga prevoza putnika definisana kao individualni prevoz, Vi određujete mesto i vreme polaska. Po Vašoj želji, postoji i opcija da svoje troškove prevoza podelite sa drugim putnicima.

Na našoj web stranici imate mogućnost  da odaberete jednu od ruta koju naši klijenti najviše koriste ili nam pošaljete upit za bilo koju drugu destinaciju. Naši operateri će vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.  Naše dugogodišnje iskustvo u prevozu putnika garancija je da ćete biti na krajnjem odredištu u traženo vreme, što, između ostalog, potvrđuju i iskustva naših klijenata.

Po izboru naših putnika i kompanije TripAdvisor  izabrani smo za najpouzdanijeg prevoznika putnika u ovom delu Srbije i regiona.

TripAdvisor Travelers Choice 2022

Putovanje od aerodroma Nikola Tesla u Beogradu  do Pirota traje oko 3 sata i 15 minuta. Udaljenost aerodroma glavnog grada Srbije od Pirota je 320km. Putovanje može trajati duže od planiranog tokom letnje sezone kada se, pogotovo vikendima, dešavaju ogromne gužve, kako na samom autoputu tako i na naplatnim stanicama koje se nalaze duž Autoputa Beograd-Niš-Dimitrovgrad. Veliki broj naših klijenata koji radi u fabrici guma Michelin u Pirotu često koristi naše uluge transfera.