Prevoz: Novi Sad – Beograd Aerodrom

Prevoz: Aerodrom Beograd – Novi Sad

Prevoz Novi Sad Beograd Aerodrom

Prevoz Novi Sad Beograd Aerodrom, Prevoz Aerodrom Beograd Novi Sad.  Obavljamo usluge prevoza od Novog Sada do Beograda i nazad. Moguć prevoz i do Aerodroma  Budimpešta, Niš, Osijek, Zagreb, Temišvar, Beč  ili bilo kog drugog grada u Republici Srbiji i regionu. Prevoz Novi Sad-Skoplje. Prevoz do gradova i turustičkih cenatra u Srbiji –  Kopaonik, Vrnjačka Banja, Sokobanja, Srebrno Jezero, Stara Planina, Zlatibor i Hrvatskoj: Pula, Rijeka, Rovinj, Zadar, Split, Dubrovnik, Plitvička Jezera .. Moguće je organizovati prevoz i od Aerodroma Konstantin Veliki u Nišu, kao aerodroma i gradova Sofija, Skoplje, Solun, Priština.

Individualni transferi do turističkih centara u Republici Srbiji i regionu.

Broj za informacije i zakazivanje +38162627456

Online zakazivanje https://flix.rs/rezervacija/

Prevoz se može organizovati putničkim automobilom u ekonomskoj i biznis klasi. Takođe, moguć je prevoz većeg broja putnika sa većom količinom prtljaga, u MPV klasi kao i klasičnim kombijem koji je namenjen prevozu do 8 putnika i velike količine prtljaga – do 12 kofera. Sva naša vozila su najnovije generacije koja garantuju da Vaše putovanje bude udobno i prijatno.

Prevoz Novi Sad Beograd Aerodrom

 

Obzirom da je FLiX usluga prevoza putnika definisana kao individualni prevoz, Vi određujete mesto i vreme polaska. Po Vašoj želji, postoji i opcija da svoje troškove prevoza podelite sa drugim putnicima. Na našoj web stranici imate mogućnost da odaberete jednu od ruta koju naši klijenti najviše koriste ili nam pošaljete upit za bilo koju drugu destinaciju. Naši operateri će vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Naše dugogodišnje iskustvo u prevozu putnika garancija je da ćete biti na krajnjem odredištu u traženo vreme, što, između ostalog, potvrđuju i iskustva naših klijenata. Po izboru naših putnika i kompanije TripAdvisor  izabrani smo za najpouzdanijeg prevoznika putnika u ovom delu Srbije i regiona.

TripAdvisor Travelers Choice 2022

Putovanje od Novog Sada do Beograda vodi vas kroz neke od najlepših predela Srbije. Udaljenost između ova dva grada je oko 80 kilometara, što čini putovanje automobilom brzim i prijatnim, obično traje oko sat vremena.

Vaše putovanje počinje u Novom Sadu, kulturnom i obrazovnom centru Vojvodine, poznatom po svojoj živopisnoj arhitekturi i istorijskim znamenitostima kao što su Petrovaradinska tvrđava i Trg slobode. Grad je takođe domaćin jednog od najvećih muzičkih festivala u Evropi, Exit festivala, što ga čini omiljenim mestom za posetioce svih uzrasta.

Napuštajući Novi Sad, put vas vodi kroz pitoreskne vojvođanske ravnice, prekrivene poljima i malim selima, što nudi relaksirajući ugođaj i priliku da uživate u miru prirode. Vožnja auto-putem E75 je glatka i dobro održavana, sa više odmorišta na kojima možete stati, odmoriti i uživati u lokalnoj kuhinji.

Dok se približavate Beogradu, pejzaž postaje urbaniji. Ulaskom u prestonicu Srbije, susrećete se sa dinamičnom mešavinom istorije i modernosti. Beograd je poznat po svojim istorijskim znamenitostima, živahnoj noćnoj sceni, gostoljubivim stanovnicima i raznovrsnoj kulturnoj ponudi.

Naše usluge privatnog transfera osiguravaju da vaše putovanje od Novog Sada do Beograda bude što prijatnije, uz profesionalnog vozača koji vam stoji na raspolaganju da odgovori na sva vaša pitanja i učini vaše putovanje nezaboravnim. Dobrodošli na putovanje koje ćete pamtiti! Veliki broj stranih turista višegodišnji su korisnici naših usluga.

Prevoz Novi Sad Beograd Aerodrom