Prevoz: Kragujevac – Nis Aerodrom

Prevoz: Nis – Aerodrom Kraljevo

Prevoz Kragujevac Nis Aerodrom

Prevoz  Kragujevac Nis Aerodrom, Prevoz Nis Aerodrom Kraljevo. Moguć prevoz i do aerodroma Skoplje, Sofija, Priština, Solun, gradova Aleksinac, Prokuplje, Pirot, Dimitrovrad, Leskovac, Vranje, Bujanovac, Preševo

Moguće organizovati individualni prevoz do bilo koje destinacije u Srbiji i regionu.

Broj za informacije i zakazivanje +381 63 456 515

Online zakazivanje https://flix.rs/rezervacija/

Kragujevac, centralni i najveći grad Šumadije, je odlično povezan sa ostatkom Srbije. Samim tim je i putovanje do aerodroma u Nišu pokriveno celim svojim putem – deonicom Kragujevac-Batočina i Batočina-Niš. Jedini deo koji nije auto put u punom profilU je 5km koji se nalazi na deonici Gornja Batočina – ulazak na autoput Beograd-Niš. Veliki broj poslovnih ljudi koji rade u kompaniji Fiat, koriste aerodrom Niš kao polaznu tačku za svoja dalje putovanja.

Putovanje

Rastojanje od Kragujevca do aerodroma u Nišu 140km. Za to putovanje je potrebno izdvojiti  1 sat ti 45 minuta. Ka Batočini se krećemo putem za motorna vozila koja ima oznaku IB-24. Do Batočine se stiže za 30 minuta, gde se kod kafane kapija Šumadije nalazi i uključenje na autoput. Do Niša je potrebno, normalnom vožnjom, dodatnih 75minuta. Ukoliko se transfer obavlja tokom letnje sezone, preporuka je da se krene ranije od planiranog zbog čestih zastoja i radova na rekonstrukciji autoputa.

Na putu ka Nišu prolazimo pored gradova Jagodina, Ćuprija, Paraćin, Aleksinac. Aerodrom Konstantin Veliki u Nišu se nalazi u neposrednoj blizini Naplatne stanice Niš-sever, tako da nemamo potrebe da ulazimo u sam grad.

Niš-Kraljevo

Za putovanje od Niša do Kraljeva, koje je udaljeno od najvećeg grada centralne Srbije – Niša 140km, potrebno je skoro dva ipo sata vožnje, obzirom da se veći deo putovanja krećemo regionalnim putevima. Na tom putu  se krećemo autoputem Niš-Beograd, pri čemu se sa ovog koridora isključujemo kod Aleksinačkih Rudnika, prolazimo kroz Kruševac, kraj Trstenika i Vrnjačke Banje.

Na pola puta od Kraljeva ka Mrčajevcima, nalazi se novi aerodrom Morava, sa koga se može van sezone leteti do Istanbula u Turskoj kao i do Soluna u Grčkoj, Beča u Austriji i Tivta u Crnoj Gori.