Prevoz Aerodrom Niš Plovdiv

Prevoz Plovdiv Aerodrom Niš

Prevoz Nis Plovdiv

Prevoz  Aerodrom Niš Plovdiv, Prevoz Aerodrom Plovdiv Niš.  Prevoz do gradova i turustičkih cenatra u Bugarskoj –  Bansko, Borovec, Varna, Burgas. Moguće je organizovati prevoz i od Novog Sada i Beograda do aerodroma Niš, Sofija, Skoplje, Solun, Priština, kao i gradova Aleksinac, Pirot, Dimitrovrad, Leskovac, Vranje, Vlasotince, Surdulica, Grdelica, Bujanovac, Vladičin Han, Preševo, Prokuplje, Brus, Sokobanja, Knjaževac itd.

Individualni transferi do turističkih centara u Republici Srbiji i regionu

Broj za informacije i zakazivanje +381 63 456 515

Online zakazivanje https://flix.rs/rezervacija/

Prevoz se može organizovati putničkim automobilom u ekonomskoj i biznis klasi. Takođe, moguć je prevoz većeg broja putnika sa većom količinom prtljaga, u MPV klasi kao i klasičnim kombijem koji je namenjen prevozu do 8 putnika i velike količine prtljaga – do 12 kofera. Sva naša vozila su najnovije generacije koja garantuju da Vaše putovanje bude udobno i prijatno.

Obzirom da je FLiX usluga prevoza putnika definisana kao individualni prevoz, Vi određujete mesto i vreme polaska. Po Vašoj želji, postoji i opcija da svoje troškove prevoza podelite sa drugim putnicima.

Na našoj web stranici imate mogućnost  da odaberete jednu od ruta koju naši klijenti najviše koriste ili nam pošaljete upit za bilo koju drugu destinaciju. Naši operateri će vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

 

Naše dugogodišnje iskustvo u prevozu putnika garancija je da ćete biti na krajnjem odredištu u traženo vreme, što, između ostalog, potvrđuju i iskustva naših klijenata.

Po izboru naših putnika i kompanije TripAdvisor  izabrani smo za najpouzdanijeg putničkog prevoznika u ovom delu Srbije i regiona.

TripAdvisor Travelers Choice 2022

Putovanje od aerodroma Konstantin Veliki u Nišu do Plovdiva traje skoro pet sati. Za to vreme se pređe 340km. Putovanje se može odužiti tokom letnje sezone kada se, pogotovo vikendima, dešavaju ogromne gužve, kako na samom autoputu tako i na srpsko-bugarskom granicnom prelazu Gradina tj. Kalotina. U Bugarskoj još nije završena deonica autoputa Sofija – Kalotina.