Prevoz Niš Valjevo

Prevoz Zvornik Niš

Prevoz Niš Valjevo

Prevoz  Aerodrom Niš Valjevo, Prevoz Zvornik Niš Aerodrom.  Obavljamo usluge prevoza od Niša do Valjeva i nazad kao i prevoz NišZvornik. Moguć prevoz i do Aerodroma u Beogradu, Novog Sada, Subotice, Loznice, Divčibara. Prevoz do gradova i turustičkih cenatra u Srbiji – Kopaonik, Vrnjačka Banja, Sokobanja, Srebrno Jezero, Stara Planina … Moguće je organizovati prevoz i od Aerodroma Konstantin Veliki u Nišu, aerodroma i gradova Sofija, Skoplje, Solun, Priština.

Individualni transferi do turističkih centara u Republici Srbiji i regionu.

Broj za informacije i zakazivanje +381 63 456 515

Online zakazivanje https://flix.rs/rezervacija/

Prevoz se može organizovati putničkim automobilom u ekonomskoj i biznis klasi. Takođe, moguć je prevoz većeg broja putnika sa većom količinom prtljaga, u MPV klasi kao i klasičnim kombijem koji je namenjen prevozu do 8 putnika i velike količine prtljaga – do 12 kofera. Sva naša vozila su najnovije generacije koja garantuju da Vaše putovanje bude udobno i prijatno.

Obzirom da je FLiX usluga prevoza putnika definisana kao individualni prevoz, Vi određujete mesto i vreme polaska. Po Vašoj želji, postoji i opcija da svoje troškove prevoza podelite sa drugim putnicima. Na našoj web stranici imate mogućnost da odaberete jednu od ruta koju naši klijenti najviše koriste ili nam pošaljete upit za bilo koju drugu destinaciju. Naši operateri će vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Naše dugogodišnje iskustvo u prevozu putnika garancija je da ćete biti na krajnjem odredištu u traženo vreme, što, između ostalog, potvrđuju i iskustva naših klijenata.

Po izboru naših putnika i kompanije TripAdvisor  izabrani smo za najpouzdanijeg prevoznika putnika u ovom delu Srbije i regiona.

TripAdvisor Travelers Choice 2022

Putovanje od Aerodroma Konstantin Veliki u Nišu do Valjeva  traje nesto oko  3,5 sata i obavlja se autoputem Niš-Beograd, koridorom E75. Kod Batočine se putuje do Kragujevca magistralnim putem rezervisanim za kretanje motornih vozila, dalje prolazi kroz Mrčajevce i kod Čačka se Autoputem Miloš Veliki ide ka Valjevu.   Udaljenost aerodroma najvećeg grada  na jugu Srbije  do Valjeva  je 290km. Putovanje se može odužiti tokom letnje sezone kada se, pogotovo vikendima, dešavaju ogromne gužve, kako na samom autoputu tako i na napatnim rampama kao i zbog letnjih radova na održavanju autoputa.

Do Zvornika je potrebno dodatnih sat vremena putovanja i pređenih 60km.