Prevoz Aerodrom Niš – Tirana

Prevoz Tirana – Niš Aerodrom

Transfer Nis Tirana

Prevoz  Aerodrom Niš Tirana, Prevoz Tirana Niš Aerodrom.  Obavljamo usluge prevoza od Niša do Tirane i nazad. Moguć prevoz i do Aerodroma u Prištini ili bilo kog dugog grada na Kosovu i Metohiji. Prevoz Beograd-Tirana. Prevoz do gradova i turustičkih cenatra u Srbiji – Kopaonik, Vrnjačka Banja, Sokobanja, Srebrno Jezero, Stara Planina. Moguće je organizovati prevoz i od Novog Sada, Aerodroma Konstantin Veliki u Nišu, aerodrome I gradova Sofija, Skoplje, Solun, Priština. Prevoz od Niša do gradova Pirot, Bela Palanka, Dimitrovgrad, Sukovo, Babušnica.

Individualni transferi do turističkih centara u Republici Srbiji i regionu

Broj za informacije i zakazivanje +381 63 456 515

Online zakazivanje https://flix.rs/rezervacija/

Prevoz se može organizovati putničkim automobilom u ekonomskoj i biznis klasi. Takođe, moguć je prevoz većeg broja putnika sa većom količinom prtljaga, u MPV klasi kao i klasičnim kombijem koji je namenjen prevozu do 8 putnika i velike količine prtljaga – do 12 kofera. Sva naša vozila su najnovije generacije koja garantuju da Vaše putovanje bude udobno i prijatno.

Obzirom da je FLiX usluga prevoza putnika definisana kao individualni prevoz, Vi određujete mesto i vreme polaska. Po Vašoj želji, postoji i opcija da svoje troškove prevoza podelite sa drugim putnicima. Na našoj web stranici imate mogućnost da odaberete jednu od ruta koju naši klijenti najviše koriste ili nam pošaljete upit za bilo koju drugu destinaciju. Naši operateri će vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Naše dugogodišnje iskustvo u prevozu putnika garancija je da ćete biti na krajnjem odredištu u traženo vreme, što, između ostalog, potvrđuju i iskustva naših klijenata.

Po izboru naših putnika i kompanije TripAdvisor  izabrani smo za najpouzdanijeg prevoznika putnika u ovom delu Srbije i regiona.

TripAdvisor Travelers Choice 2022

Putovanje od Aerodroma Konstantin Veliki u Nišu do Tirane  traje nešto preko 5 sati. Udaljenost aerodroma najvećeg grada na jugu Srbije do glavnog grada Albanije – Tirane je 370km.  Do administrativnog prelaza Merdare potrebno je nepunih sat ipo vožnje.. Do granice sa Albanijom potrebno je još dodatnih sat ipo vremena i pređenih 130km. U Tiranu stižemo autoputem A-1.