Prevoz Aerodrom Niš Novi Pazar

Prevoz Kosovska Mitrovica Aerodrom Niš

Prevoz Nis Novi Pazar

Prevoz  Aerodrom Niš Novi Pazar, Prevoz Kosovska Mitrovica Aerodrom Niš. Moguće je organizovati prevoz i od Novog Sada i Beograda do aerodroma Niš, Sofija, Skoplje, Solun, Priština, kao i gradova Aleksinac, Pirot, Dimitrovrad, Leskovac, Vranje, Vlasotince, Surdulica, Grdelica, Bujanovac,  Blace, Vladičin Han, Preševo, Prokuplje, Brus, Sokobanja, Knjaževac itd.

Individualni transferi do turističkih centara u Republici Srbiji i regionu

Broj za informacije i zakazivanje +381 63 456 515

Online zakazivanje https://flix.rs/rezervacija/

Prevoz se može organizovati putničkim automobilom u ekonomskoj i biznis klasi. Takođe, moguć je prevoz većeg broja putnika sa većom količinom prtljaga, u MPV klasi kao i klasičnim kombijem koji je namenjen prevozu do 8 putnika i velike količine prtljaga – do 12 kofera. Sva naša vozila su najnovije generacije koja garantuju da Vaše putovanje bude udobno i prijatno.

Obzirom da je FLiX usluga prevoza putnika definisana kao individualni prevoz, Vi određujete mesto i vreme polaska. Po Vašoj želji, postoji i opcija da svoje troškove prevoza podelite sa drugim putnicima.

Putovanje

Prevoz od aerodroma Konstantin Veliki u Nišu do Novog Pazara traje celih tri ipo sata iako do administrativnog centra Raške oblasti – Novog Pazara ima svega 170km. Razlog ovako relativno dugačkog putovanja obzirom na udaljenost od Niša je što se sve vreme krećemo magistralnim i regionalnim putevima. Prolazimo kroz sledeće gradove i naseljena mesta : Merošina, Prokuplje, Beloljin, Blace, Brus, gde produžavamo ka planini Kopaonik i nastavljemo kretanje prema Jošaničkoj Banji. Takođe, postoji mogućnost transfera i preko Župskog Aleksandrovca.

Nakon prelaska južne strane Kopaonika, i prelaska mosta preko reke Ibar, nastavljamo kretanje do Raške, pred kojom postoji mogućnost skretanja ka Kosovu I Metohiji, administrativnom prelazu Jarinje I odlaska u Kosovsku Mitrovicu.

Novi Pazar

U najveći grad ovog dela Republike Srbije se iz Raške stiže relativno brzo. Grad poznat po orijantalnom obrisu koji je tu ostavila viševekovna turska vladavina. Poznat je  po je dinamičnom životu, velikoj gužvi u saobraćaju , značajnom broju istorijskih i religijskih lokacija, poput Arap Džamije, Altun Alem Džamije, Hamama kao i manastira Sopoćani, tvrđava Stari Ras, Petrova Crkva, Manastir Đurđevi Stupovi itd

Takođe, u njemu se nalazi i jednini u Srbiji Fakultet za Islamske studije.