Prevoz: Aerodrom Beograd – Sofija

Prevoz: Aerodrom Sofija – Beograd

Prevoz Beograd Sofija

Obavljamo prevoz Aerodrom Beograd-Sofija, Aerodrom Sofija – Beograd kao i prevoz do drugih odredišta. Bez otkazivanja, laka rezervacija. U vreme kada je Vama potrebno za traženi broj putnika.

Broj za informacije i zakazivanje +381 63 456 515

Online zakazivanje https://flix.rs/rezervacija/

Veliki broj upita koje primamo se odnosi na prevoz od Aerodroma Beograd do Sofije. Putovanje se od samog starta – Aerodroma Beograd odvija autoputem I celim tokom kroz Srbiju, koridorima E-75 i E-80 je pun profil autoputa. Završetkom obilaznice oko Beograda I izbegavanjem centralnog gradskog jezgra će sam početak putovanja biti ugodniji.

Preporuke, putovanje, odmor

Sama vožnja, u dužini od nepunih 450km van sezone traje oko 4 sata. Tokom  letnje sezone, kada se ogroman broj vozila sjati na naše puteve, što zbog radova na putu što zbog ponekad neverovatnih gužvi na graničnom prelazu Gradina, ovo putovanje može potrajati i koji sat duže.

Obzirom da sva naša vozila imaju tag uređaje za naplatu putarine, tokom vikenda i prazničnih dana kao i u sezoni, čekanja na naplatnim stanicama nema. Ipak je poželjan odmor, a grad Niš, koji se otprilike nalazi na polovini puta, je savršeno mesto za pauzu. Grad ukusne hrane i pravih domaćina – kažu gosti ovog grada.

Prema Bugarskoj

Najatraktivniji deo ovog putovanja  kreće pošto se posle pauze za ručak (po želji putnika) krene iz Niša ka Sofiji. Kreće uspon ka Suvoj planini, Pločama, gde se nakon prolaska kroz Tunel Bancarevo pruže predivan pogled na vrhove Suve planine –  Sokolov kamen i Trem.

Do granice sa Bugarskom je potrebno nekih nepunih sat vremena vožnje. Pred granicu se nalazi OMV pumpa, idealno mesto za kratku pauzu, eventualni odlazak u toalet. Tokom letnje sezone, gužve na ovom graničnom prelazu umeju da budu katastrofalne, stim što se vozeći sa nama, to čekanje ne može biti duže od dva sata.

Po prelasku granice, završava se deonica auto puta jer je put od Kalotine do Sofije u izgradnji, gde se naizmenično ide po starom I novom putu. Do Sofije je potrebno još sat vremena vožnje.