Prevoz: Aerodrom Beograd – Skoplje

Prevoz: Skoplje Aerodrom – Beograd

Prevoz Skoplje Beograd

Obavljamo prevoz Aerodrom Beograd – Skoplje, Prevoz Aerodrom Skoplje – Beograd kao i prevoz do drugih destinacija. Brza rezervacija, bez otkazivanja. Vreme polaska priladođeno Vama.

Broj za informacije i zakazivanje +381 63 456 515

Online zakazivanje https://flix.rs/rezervacija/

 

Samo putovanje do Skoplja se celom svojom dužinom odvija autoputem, tačnije koridorom E-75. Kroz Srbiju, na deonici od Beograda do granice sa Severnom Makedonijom – Preševom postoji veliki broj kako benzinskih pumpi tako i odmorišta i hotela. Na većini stanica za dopunu goriva, pored redovnih derivata, benzina i eurodizela, možete pronaći i tečni naftni gas – TNG.

Vrlo često tokom letnjih meseci odeđeni broj deonica na ovom autoputu se rekonstruiše. Veliki broj vozila koja se kreću ovim panevropskim koridorom uzrokuje česte gužve i zastoje, posebno danima vikenda.

Trajanje puta, odmor i preporuke

Obzirom na relativno dug put od Beograda do Skoplja, preporučujemo odmor negde na sredini ovog putovanja. Jedna od najboljih kafana na Balkanu se nalazi u Nišu, i to na samo 1km od naplatne rampe Niš-Sever – kafana Mrak. I savršen tajming za odmor i savršeno mesto za roštilj koji je na svetskom glasu.

Od Niša do graničnog prelaza Preševo potrebno je nekih 1,5h vožnje uz napomenu da je se od Niša ka Bugarskoj i Severnoj Makedoniji drastično smanjuje broj benzinskih pumpi, tako da ukoliko je neophodna dopuna goriva, odradite to negde usput na putu iz Beograda ka Nišu.

Ukoliko putujete do aerodroma u Skoplju, koji se nalazi uz sam autoput E-75 ( ne morate da ulazite u grad ) računajte na višesatno čekanje na ovom novom integrisanom graničnom prelazu između Srbije i Severne Makedonije.

Za brz prelaz naplatnih rampi u Srbiji, pa i u Republici Severnoj Makedoniji, savetujemo korišćenje tag uređeja za elektronsku naplatu putarine. Po prelasku granice, očekujte da ćete jako brzo, za manje od pola sata biti na jednom od terminala međunarodnog aerodrome Skoplje.